Voorbereiding van een appartement voor een pasgeborene

April 5

Voorbereiding van een appartement voor een pasgeborene

Brengen baby thuis is een mijlpaal in het leven van elke ouder. Voorbereiden van uw kind, is waarschijnlijk de laatste maanden van uw zwangerschap verbruikt. Een appartement klaar voor uw baby is een beetje anders dan de voorbereiding van een huis. Heb je buren die delen van de muren in plaats van achtertuin. Uw huurovereenkomst kan beperken uw vermogen om te schilderen of versieren van de baby's kamer. Aan de bovenkant van uw lijst is ervoor te zorgen dat uw baby veilig is.

Schoonmakende levering

In een appartement telt elke duim van ruimte. De ruimte onder uw gootsteen verzamelt waarschijnlijk flessen van giftige schoonmakers. Terwijl uw baby niet kundig voor kruipen zitten kan over en onderzoeken enkel nog, is het nooit te vroeg om uw huis veilig. Plaats deze schoonmakers in een doos of mand van uw kind onbereikbaar. Een andere optie is sloot de toxinen helemaal te kiezen voor niet giftig of zelfs zelfgemaakte schoonmakers. Bij het bestuderen van praten mogelijke vergif in uw huis, met uw onderhoudsservice over bestrijding van plagen. Informatie over het schema voor onderhoud zodat kunt u uw baby uit de buurt van een giftige chemicaliën.

Babyproofing

De US Consumer Producten Safety Commission raadt rookmelders in elke slaapkamer, met inbegrip van de kwekerij. Afhankelijk van uw staat en de lokale codes, uw appartement al moeten zijn uitgerust, maar Controleer uw apparaten om ervoor te zorgen dat ze correct werken en verse batterijen hebben. Koop kabinet sloten dat hold knoppen, in plaats van het aansluiten van de kastdeur. Gebruik van veiligheidshekken die gebruikmaken van druk om te verblijven veilig in het kozijn als u bezorgd bent over de beschadiging van de inrichting van het appartement.

Geluidsisolatie

Baby's huilen onvermijdelijk, en uw appartement waarschijnlijk muren deelt met andere mensen thuis. Er zijn veel dingen die je doen kunt om uw kind impact op de buren verminderen. Eerste, plaats van de baby wieg in uw slaapkamer aan het begin. De American Academy of Pediatrics stelt dat een wieg in uw kamer is de veiligste plaats voor uw baby om te slapen. Houden van uw baby dicht vermindert ook de kans dat je door middel van haar kreten slapen kan. Daarnaast Overweeg het gebruik van zachte decoreren items op de buitenmuren van uw kamer. De CPSC raadt aan dat baby's slapen in een kaal bed (een matras met alleen een hoeslaken), dus hergebruiken die mooie baby quilt. Hang het dekbed op de buiten muur van de kinderkamer. De stof en beste slagman kunnen bijdragen aan het dempen van de niet-altijd-aangename geluiden van uw baby.

Kinderwagens en trappen

Veel appartementen zijn gelegen op de top van meerdere vluchten van trappen. Middlesex-London Health Unit raadt ouders nooit met een kinderwagen op trappen. Het is gewoon te makkelijk voor de wandelwagen te vallen met je kind vastgebonden binnen. Er zijn verschillende manieren om rond dit probleem wel. Overwegen het kiezen van een kleine, lichtgewicht opvouwbare wandelwagen. Hierdoor één ouder te voeren van de zuigeling veilig omhoog de trap terwijl de andere draagt de wandelwagen. Een andere optie is op zoek naar een afgelegen plek op de eerste verdieping te parkeren van uw kinderwagen. Een fiets slot gebruiken om het te beveiligen.


gerelateerde artikelen