Dingen te doen in Dubrovnik

October 20

Dingen te doen in Dubrovnik

Een betoverend meesterwerk langs de Adriatische Zee, Dubrovnik lokt u met de wonderen van de oude stad van de oude. Het verlangen van deze Kroatische schoonheid is om te worden verslonden door middel van boeiende activiteiten waarmee u te verdiepen in de adembenemende landschappen. Verdwalen in de steen texturen en smalle doorgangen van de oude stad vóór het dompelen in het glinsterende water van de parel-gekleurde.

Wandelen

Inhaleren de aura van oude geschiedenis terwijl meanderende via de geplaveide straten van Dubrovnik de UNESCO World Heritage-beursgenoteerde Old City. Opt tegen de georganiseerde wandeltochten en in plaats daarvan, pak een kaart en uiteengezet te kijk langs de oude stadsmuren van Dubrovnik. Basisgewicht van stapel Gate, de circuit wandeling strekt zich voor meer dan een mijl. Bewonder de dappere stenen structuur van Lovrijenac Fort, dat sommige geleerden van mening kan zijn gebouwd in de 11e eeuw. Lopen langzaam langs de weg, die tijd om peer over de rand op de smalle straatjes en de onderstaande overzicht rode daken. Je kan niet helpen, maar voortdurend blik op het flirten stuk van helder blauwe zee gewoon verder.

Kajakken

Toestaan dat de oproep van de Adriatische Zee om u te lokken van de oude stadsmuren naar de kust. Garner een panoramisch uitzicht op de imposante muren van de andere kant als je zeil op uw geleide kajak adventure tour langs de aquamarijn water. Halve dag reizen lunch op Lokrum Island en blijf dicht bij de wateren rond de oude stad. Hebt u genoeg tijd en ambitie, aan boord voor een meerdaagse kajakken excursie die je brengt naar andere eilanden waar u de nacht weg in een tent verre van beschaving koesteren.

Zeilen

Sneller dan een kajak reizen en de Adriatische Zee vrij rondlopen met geschoolde en vergunde schippers die meerdere opties voor jacht charters bieden. Cruise langs de Kroatische kust op uw gemak, stoppen om deel te nemen aan avontuurlijke wandelingen door nationale parken. Als u aarzelend naar de man van je eigen schip, deelnemen aan een zeiltocht die naar belangrijke sites over meerdere dagen leidt bent. Cruises nemen wandelen en zwemmen expedities, biedt geweldige fotografische panorama's.

Snorkelen en duiken

De bezienswaardigheden aan de oppervlakte van Dubrovnik zijn overtuigend genoeg om u dagenlang gebiologeerd te houden. Maar voor degenen die snakken om dieper graven, zwemmen onder het wateroppervlak. Een snorkel trip combineren met een kajak uitstapje of schikken als een speciale activiteit. Gecertificeerde duikers bereiken extreme diepten van de Adriatische Zee, het verkennen van de kleurrijke koraalriffen en wrakken verspreid langs de oceaanbodem. Hoofd terug naar het land en afscheid van de zon als het langzaam dips in de zee, terwijl de lichten van de glinsterende oude stad 's avonds verlichten.


gerelateerde artikelen