Hersenen mist en allergieën van het voedsel

February 23

Hersenen mist en allergieën van het voedsel

Hersenen mist is een mentale toestand van gebrek aan duidelijkheid veroorzaakt door verschillende elementen. De eiwitten gevonden in diverse voedingsmiddelen veroorzaken ontsteking in de sinus Holte, wat leidt tot nasale congestie en hersenen mist, volgens MayoClinic.com. De meest voorkomende voedingsmiddelen die ervoor zorgen een allergie dat omvatten vis, schaal-en schelpdieren, tarwe, pinda's, noten, soja, melk en eieren. Brain mist kun je het gevoel alsof je geestelijk onduidelijk bent, volgens ConsumerReportsHealth.org. Praat met uw arts als u vermoedt dat u allergisch voor tarwegluten bent.

Congestie en hersenen mist

Wanneer uw sinussen ontstoken, zwellen ze, overmatige druk op de omliggende gebieden van het hoofd brengen. Sinus druk kan je je voelt vermoeid en lusteloos. Druk kan worden gevoeld achter de ogen, op het voorhoofd of in de wangen; deze gebieden kunnen gevoelig zijn voor aanraking, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Proberen te elimineren alle tarwegluten uit uw dieet voor een paar weken om te zien als uw conditie verbetert. Praat met uw arts voordat u wijzigt uw dieet.

Allergische reactie

Als je een u allergisch bent voor voedsel eet, overreageert je lichaam aan eiwitten, waardoor verhoogde niveaus van histamine in weke delen door het hele lichaam. Je lichaam reageert alsof het wordt aangevallen en antilichamen produceert. Antilichamen proberen om te vechten uit de eiwitten, die activeert mast cellen in het lichaam voor de productie van histamine. Histamine houdt het lichaam beschermd tegen infectie, maar tijdens een allergische reactie veroorzaakt ontstekingen in de sinussen, de huid en de longen.

Andere symptomen

Andere symptomen die zich ontwikkelen zal als u allergisch voor voedsel bent zijn misselijkheid, braken, diarree, buikpijn, krampen, huiduitslag, netelroos, eczeem, tintelend gevoel in de mond, gezicht zwelling, kortademigheid, piepende ademhaling, benauwdheid en hoesten. Sinus congestie, waardoor de hersenen mist zal ook leiden tot sinus hoofdpijn en postnasal infuus. Postnasal drip is een aandoening waar bovenmatig slijm druipt langs de achterkant van je keel, wat kan leiden tot hoesten en keelpijn. Als u koorts ontwikkelt, adviseert de UMMC u bellen met uw arts--u wellicht een sinus-infectie.

Behandeling

Als u zijn klinisch gediagnosticeerd met een voedselallergie, zal uw arts u adviseren dat u vermijdt alle voedingsmiddelen en dranken die dat eiwitten bevat. Brain mist van sinus congestie kan worden behandeld met diverse over-the-counter drugs, zoals antihistaminica, decongestiva en pijnstillers. Bespreek eventuele medicijnen die u nemen met uw arts wilt voordat u ze gebruikt.


gerelateerde artikelen