Veiligste steden van Californië voor kinderen

April 20

Veiligste steden van Californië voor kinderen

Californië vaak doet een beroep op gezinnen als een goede plek te vestigen met kinderen vanwege het milde klimaat, interessante baan en opleidingsmogelijkheden, en de vele parken en recreatieve attracties. Verschillende Californië steden stem ook onder de veiligste steden van de V.S. vanwege lage misdaadcijfers en andere factoren. Deze waarderingen zijn belangrijk voor ouders, omdat ze willen over de veiligheid van hun kinderen in de buurt een veilig gevoel.

Functies

Het duurt meer dan een lage criminaliteit een stad om veilig te maken voor kinderen. Onderzoekers van de Universiteit van Stockholm Pia Björklid en Maria Nordström gevonden dat zowel volwassenen als kinderen denken dat veilige steden verkeer, toegang tot veilig spelen spaties en recreatiegebieden waar oudere kinderen kunnen besteden hun energie op passende wijze verlaagd moeten hebben. Bovendien moeten alle programma's en voorschriften in de plaats die tot doel hebben om het risico van ongevallen voor kinderen.

Beoordelaars van de veiligheid

Vele groepen publiceren veiligheidsbeoordelingen waarmee ouders kunt vinden van de veiligste steden. "Stad misdaad Rankings," gepubliceerd door CQ Press, vergelijkt steden gebaseerd op misdaadcijfers, trends en politie aanwezigheid. Ouderschap OC.com publiceert een jaarlijkse rangschikking van Orange County's meest familie vriendelijke steden, wijzend naar de veiligste steden evenals. Underwriters Laboratories, een veiligheid onderzoek bedrijf, commissies een jaarlijkse evaluatie getiteld de "veiligste steden voor gezinnen met jonge kinderen," die is gebaseerd op de wetten van de veiligheid van het kind en beleidsmaatregelen, misdaadcijfers, ongevallen, rampenbestrijding variabelen.

Mission Viejo/Irvine

Mission Viejo en in de buurt van Irvine zijn voorsteden van Los Angeles in Californië. Volgens de rapporten zijn ze twee van de veiligste steden in Californië. Beide steden bieden vele familieactiviteiten en plaatsen voor recreatie. Mission Viejo nationale erkenning voor zijn lage criminaliteit heeft ontvangen, en het gunsten vele programma's en services die gericht zijn op de veiligheid van de Gemeenschap. Irvine is uitgeroepen tot "Amerika's veiligste stad" door de FBI voor meerdere jaren en wordt vaak gevonden op lijsten van de beste plaatsen om te wonen.

San Jose/San Diego

San Diego en San Jose zijn de derde en de vierde grootste steden in de staat. San Diego is in Zuid-Californië en San Jose is in Noord-Californië Silicon Valley in de buurt van de San Francisco Bay area. Deze steden behoren tot de veiligste grote steden in de VS Beide hebben de lage tarieven van de gewelddadige criminaliteit en lage verkeersdoden. Ze bieden ook een scala aan recreatieve gebieden en activiteiten voor kinderen.

San Francisco

Veel mensen denken van stedelijke centra zoals San Francisco als misdaad-bereden en onveilig voor gezinnen. Echter is het vermeld als een van de 10 veiligste steden voor kinderen in de Verenigde Staten, volgens het rapport van de Underwriters Laboratories. San Francisco heeft progressieve openbare veiligheidswetten, met name die welke gevolgen hebben voor kinderen. Het heeft ook een van de laagste tarieven van armoede voor gezinnen. Het heeft vele culturele en recreatieve mogelijkheden, waaronder het programma zondag straten, welke sluit sommige wegen naar auto's tijdens tijden zo gezinnen aangewezen kunnen genieten van buitenactiviteiten veilig.


gerelateerde artikelen