Kunt doen Pushups & Situps Help Me gewicht te verliezen?

June 2

Kunt doen Pushups & Situps Help Me gewicht te verliezen?

Push ups en situps kan niet zo snel als aerobics calorieën verbranden, maar zij kunnen helpen u bij het ontwikkelen van een slanker lichaam. Hoewel de standaard apparatuur-vrije vormen of situps en pushups de klus te klaren krijgen kunnen, met behulp van extra apparatuur of variërend van de vorm van deze oefeningen kunt uw training effectiever te maken en voorkomen van verveling. Als je rug problemen hebt, raadpleegt u een zorgverzekeraar of ervaren Fitnesstrainer over het veilig uitvoeren van situps.

Calorieën verbrand

Gymnastiek zijn eenvoudige, ritmische oefeningen zoals pushups situps, jumping jacks en kalf werpt. Als je 175 pond weegt, kunt u een gemiddelde van 189 calorieën met een half uurtje van gematigde gymnastiek of 336 calorieën met een half uurtje van krachtige gymnastiek, opmerking deskundigen uit de Universiteit van Arkansas voor medische wetenschappen branden. Naast het snijden van overtollige calorieën uit uw dieet, moet u ten minste 300 calorieën per training vier tot zes dagen per week branden. 300 calorieën te verbranden zou vereisen ongeveer 27 minuten van continue, krachtige push-ups en situps of andere gymnastiek, of 48 minuten als je met een matige intensiteit oefenen.

Vergeten Spot reductie

Terwijl verbranding van meer calorieën kan helpen je verliest vet, situps kan niet gericht buikvet en pushups zal niet specifiek vet uit uw armen of borst trim. Kan je dat je verliezen buikvet eerst, hoewel. Buikvet is meestal visceraal vet, die de neiging af te komen relatief snel in reactie op betere voeding en lichaamsbeweging, opmerking gezondheidsdeskundigen aan de Universiteit van Alabama. Vet op de armen is onderhuids vet, dat moeilijker is te verliezen, maar niet zo veel van een gezondheidsrisico als viscerale vet vormen.

Bereiken van spier

Omdat push ups en situps-krachttraining oefeningen die de spieren werken zijn, kan u wat gewicht krijgen wanneer u start met het regelmatig uitvoeren van deze oefeningen. Gespannen spieren kunnen vloeistoffen, waardoor u te krijgen van 3 of 4 pond in de eerste paar dagen van het starten van uw workout routine handhaven. Na verscheidene weken van trainen, kan u beginnen met het verkrijgen van spiermassa in je armen en buik. Pond voor pond spier minder ruimte inneemt dan vet, dus je buik of op andere terreinen van vet verlies afnemen kunnen zelfs als u van de spier gewicht.

Efficiënter Calorie branden

Het dragen van een gewogen vest terwijl u push ups en situps helpt je meer calorieën verbrandt. Als u 175 pond wegen en een 25-pond gewogen vest, dragen uw gewicht om 200 pond, kunt u in 30 minuten gematigde intensiteit gymnastiek 216 calorieën branden. Plyometrische pushups ook verbranden meer calorieën dan standaard pushups. Vereisen deze met behulp van explosieve kracht te duwen je bovenlichaam omhoog hoog genoeg dat uw handen de grond tijdens de opwaartse fase van de pushup verlaten.


gerelateerde artikelen