Hip rek voor hardlopers

January 25

Hip rek voor hardlopers

Overzicht

Je heupen zijn slechts een van de gebieden van uw lichaam die gevoelig voor krapte en schade zijn bent u een loper. Elke stap die u vereist uw heupgewricht te trekken naar voren, en elke keer dat je je voet op de stoep, plant je heupen voelen de gevolgen. Uitvoeren van hip strekt zich uit vóór en na een run kan u helpen voorkomen schade en houden je heupen los en lenig. Gemakkelijk in uw heup rek en niet doen stuiteren. Probeer te houden elkaar gedurende 30 tot 40 seconden en stoppen als u ongemak voelen.

Muur Stretch

Voor een stuk waarin je onderrug, merkt schouders en heupen, dat je een muur. Staan een paar voeten van de muur met je voeten samen. Buig je lichaam naar voren in een jackknife positie. Plaats je handpalmen op de muur met je armen recht. Rock terug iets op uw hakken en voel de rek.

Wat Phra Twist

De Wat Phra twist zal rekken de buitenkant van je heupen en een deel van je billen. Gekruiste benen op de grond zitten en dan til je rechterbeen en plaats uw voet op de buitenkant van het gebogen been links. Draai je bovenlichaam te kijken over je rechterschouder. U kunt uw linkerarm bereiken aan de buitenkant van je rechterbeen te houden van het stuk en plaats van je rechterhand op de grond achter u voor steun. Switch kanten na 30 tot 40 seconden.

Knie aan schouder

Liggend op je rug op de grond op een mat of tapijt, buig je rechterbeen omhoog, dan draai je romp naar links. Pak de buitenkant van je been met je linkerhand en trek voorzichtig je knie naar je linker schouder. Wanneer het traject is voltooid, voert u het hetzelfde traject met je linkerbeen.

Steek enkel Over de knie

U kunt het uitvoeren van deze oefening zittend in een stoel of op je rug op de vloer. In een stoel, steek je linker enkel over je rechterknie en dan leun vooruit totdat je een rek in je heup voelt. Op de vloer, steek je linker enkel over uw gebogen rechterknie en dan bereiken onder met beide handen en trek je rechterbeen naar je hoofd. Voer elke variatie op beide benen.

Heupflexor en Psoas-spier

Uw heup flexoren en psoas spieren helpen rijden van uw benen omhoog wanneer u uitvoert. Als u wilt deze spieren uitrekken, knielen op de grond en vervolgens stap voorwaarts met je linkerbeen zodat je linkervoet op de vloer. Met uw rug recht, leun naar voren zodat je gewicht op de voorste voet is, en je voelt je een stuk in de heup van het achterste been. Het uitvoeren van het stuk aan beide zijden.


gerelateerde artikelen