Voedingsmiddelen voor de gezondheid van de gezamenlijke

June 27

Voedingsmiddelen voor de gezondheid van de gezamenlijke

Overzicht

De gewrichten van de handen, heupen, knieën, schouders, ellebogen en terug worden gebruikt in het dagelijks verkeer en degeneratieve ziekte kan produceren pijn in deze gebieden. Wanneer het kraakbeen in gewrichten begint te breken, u kan ervaren symptomen van pijn en tederheid van de getroffen gewricht, evenals de moeilijkheid met stijfheid en verminderde mobiliteit. Terwijl het kraakbeen in gewrichten na verloop van tijd breekt, kunnen bepaalde voedingsmiddelen gezamenlijke gezondheid verbeteren.

Water en gezamenlijke gezondheid

Water is nodig voor elke functie van het lichaam en meer dan 60 procent van een volwassen lichaam, volgens de Universiteit van Michigan integratiegeneeskunde vormt. Inname van voldoende water helpt bij het verzachten en smeren van de gewrichtsruimte. Voor gezonde vrouwen die niet zwanger zijn of borstvoeding geven, 72 ounces water per dag wordt aanbevolen door het Institute of Medicine en 100 ounces van water wordt aanbevolen voor mannen. Twintig procent van dit water kan worden verkregen uit voedingsmiddelen zoals groenten en fruit, maar de overige 80 procent is van dranken. Fruit en groenten met hoog-watergehalte zijn meloenen, komkommers, grapefruit, aardbeien, tomaten, groene Groenen, paprika, selderij en kool.

Inname van glucosamine

Zoals besproken door de National Institutes of Health, is glucosamine een stof die natuurlijk in de cellen van het gewrichtskraakbeen gevonden is. Glucosamine productie vertraagt met de leeftijd en gezamenlijke gezondheid verslechtert met de leeftijd, dus verhoging van de niveaus van de inname van glucosamine helpt bij het vertragen van de verslechtering van de gezamenlijke. Glucosamine wordt vaak gevonden in pilvorm als voedingssupplement en kan worden gekocht in een natuurlijke voedsel op te slaan. Voor het gemak van beheer, kan u wilt toevoegen van het vloeibare formulering aan SAP. Mensen met matige tot ernstige pijn van de verslechtering van de gezamenlijke baat bij glucosamine de meeste. De Universiteit van Maryland Medical Center merkt op dat er geen grote voedselbronnen van glucosamine zijn.

Omega-3 vetzuren

Voedingsmiddelen voor de gezondheid van de gezamenlijke

Omega-3 vetzuren zijn vetzuren die kritisch zijn voor de gezondheid, maar moet worden verkregen voor voedsel, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Een dieet rijk aan omega-3 vetzuren vermindert ontstekingen en helpt bij het verlichten van pijn in de gewrichten. Vis zoals zalm, tonijn, haring, makreel en heilbot bronnen van omega-3 vetzuren zijn net als noten, zulke zoals walnoten en amandelen. Als u problemen ondervindt bij het nuttigen van deze voedingsmiddelen, bieden vis olie supplementen een alternatieve bron voor het verkrijgen van de voordelen. Gebeurtenis hoewel vis olie supplementen natuurlijke zijn, u hen nemen met uw arts eerste moet bespreken.


gerelateerde artikelen