Kirkland zuivere olijfolie voeding feiten

June 15

Kirkland zuivere olijfolie is een merk van Costco huis en Kirkland oliën hebben ontvangen positieve recensies door LA Weekly. LA Weekly geprezen Kirkland oliën voor zijn "grote en grazige," betekenis sterk-smaak, met een geur die doet denken aan een vers gemaaid gazon in het voorjaar--twee kenmerken die professionele olijfolie proevers prijs. LA Weekly zegt Kirkland oliën zijn minder duur dan andere merken.

Normen voor zuivere olijfolie

Sommige landen vereisen dat olijfolie producten het label van "extra vierge olijfolie" voldoen aan bepaalde normen betreffende zuurgehalte, maar de Verenigde Staten beschikt niet over deze normen hebben volgens het mei 2006 nummer van koks geïllustreerd magazine. Echter de tijdschrift verslagen dat de producten in de VS aangeduid als "olijfolie," met inbegrip van de "zuivere olijfolie," dienen te bevatten alleen olie van olijven en mag geen oliën uit andere botanische bronnen bevatten.

Calorieën en vet

Kirkland zuivere olijfolie bevat 125 calorieën per eetlepel, volgens de Fat Secret voeding informatie database. Kirkland zuivere olijfolie, is net als van alle olijfoliën, 100 procent vet, dus het als geen verrassing komen moet dat een eetlepel olijfolie 14 g vet bevat. Echter, worden zich ervan bewust dat alleen 2 g van dat vet is de ongezonde verzadigde soort.

Voordelen van olijfolie

Olijfolie is een van de beste vetten voor je hart. Volgens de Mayo Clinic bevat olijfolie anti-oxidanten, die gevaarlijke LDL cholesterol verlagen zonder gezonde HDL cholesterol. Dit meldt de kliniek, helpt u te beschermen tegen hart-en vaatziekten. Ook, omdat de "zuivere" olijfolie de neiging om minder duur dan olijfolie "extra vierge", kunt u voorraad omhoog zonder busting van uw budget.

Overwegingen

Kirkland zuivere olijfolie is hoog in vet en calorieën, dus moet u het gebruiken ter vervanging van andere vetten in uw voeding, in plaats van gewoon toe te voegen aan het voedsel dat je normaal eet, volgens de Mayo Clinic. U kunt bijvoorbeeld eieren koken of bak soep groenten in olie in plaats van boter of geniet van knoflook en kruiden in olijfolie maken een gekruide olie te gebruiken op brood of frietjes. U kunt ook kleine hoeveelheden, vermengd met azijn of mosterd, als een dressing voor een salade van scherpe greens.

Beschikbaarheid

Als er geen Costco winkel in uw buurt, of je gewoon niet deelnemen aan een magazijn korting wilt te kopen van één product, is Kirkland zuivere olijfolie ook beschikbaar voor aankoop via Internet.


gerelateerde artikelen