Eosinofiele Folliculitis symptomen

July 2

Folliculitis is een huidaandoening gekenmerkt door een ernstige ontsteking van de haarfollikel. Eosinofiele folliculitis is een type van diepe folliculitis die voornamelijk optreedt bij patiënten met het menselijke immunodeficiency virus of HIV. Patiënten die eosinofiel folliculitis symptomen ontwikkelen moeten spreken met een arts voor verdere behandeling en zorg.

Rode, Pus gevulde huidletsels

Patiënten met eosinofiel folliculitis ontwikkelen meestal rood, pus gevulde huidletsels over het gezicht, terug of schouders. Deze letsels van de huid kunnen pijnlijk of ongemakkelijk en kunnen geleidelijk verspreid over de huid van de betrokken patiënten. Huidlaesie symptomen verschijnen sporadisch en kunnen terugkeren gedurende het hele leven van de patiënt van een waarin dit probleem optreedt. Een arts of dermatoloog voorschrijven een schimmeldodende of antibiotica behandeling om te helpen controle huidlaesie symptomen bij sommige patiënten.

Intense jeuk

Eosinofiele folliculitis is gekoppeld van de letsels van de huid kunnen zeer pruritic of jeukende. Intense jeuk kunnen lastige of vervelende aan getroffen patiënten. Frequente krassen kan veroorzaken de vloeistof gevulde huidletsels te barsten, die een patiënt risico van het ontwikkelen van een huidinfectie kunnen verhogen. Patiënten die de ontwikkeling van intens jeukende huid moeten deze eosinofiel folliculitis symptomen aan een arts rapporteren als dit symptoom kan een teken van een alternatieve huidaandoening of infectie.

Hyperpigmentatie

Als de letsels van de huid met pus gevulde begint te genezen, kunnen patiënten merken dat de huid op de site van de laesie is donkerder dan normaal. Dit symptoom eosinofiel folliculitis, hyperpigmentatie, genaamd kan geleidelijk verdwijnen binnen een paar maanden. Bij sommige patiënten met deze aandoening, kunnen de huid verkleuring symptomen zijn permanente. Hyperpigmentatie kunnen pijnlijk zijn voor sommige patiënten, vooral als het zich in het gezicht of nek voordoet. Patiënten die deze symptomen eosinofiel folliculitis ontwikkelen moeten spreken met een medische professional voor meer informatie over de mogelijke behandelmogelijkheden.


gerelateerde artikelen