Hoe lang duurt het om gewicht te verliezen?

June 8

Hoe lang duurt het om gewicht te verliezen?

Ondanks televisiereclamespots en tijdschriftadvertenties, bevordering van het verlies van het gewicht van de overnachting, vergieten pond is niet een overnachting affaire-- en het moet niet. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention is een langzame en gestage gewichtsverlies van 1 tot 2 pond per week geschikt voor het houden van het uit op lange termijn. De lengte van de tijd die het kost u om gewicht te verliezen, zal afhangen van hoeveel u wilt verliezen over het algemeen, maar wees niet verbaasd als het duurt langer dan je denkt.

Wat duurt het

Het klinkt misschien als een cliché, maar gewichtsverlies is alles over calorieën in versus calorieën uit. Om te verliezen 1 pond gewicht in een week, moet je 3500 calorieën, elimineren of door het verminderen van uw calorie-inname, stimuleren van uw lichamelijke activiteit of een combinatie van beide. Als je het dieet route te gaan, uitgesneden 500 calorieën per dag tot 1 pond verlies van het gewicht in een week of 1000 calorieën te werpen 2 pond gewicht. Daarom hebt u 10 pond te verliezen, u kunt verwachten dat het vijf tot 10 weken duren.

Fasen van gewichtsverlies

Zelfs als je de CDC-goedgekeurde methode voor het snijden van 500 calorieën per dag te volgen, wees niet verbaasd als je gewicht verliezen is schommelen. Het medische centrum van de Universiteit van Rochester zegt dat als je op dieet bent, gewichtsverlies neigt te zijn sneller in de eerste maand of twee, want je water gewicht in plaats van vet verliest. Naarmate de tijd vordert, die u mogelijk ondervindt een vertraging in gewichtsverlies, die kan worden frustrerend-- en zou kunnen leiden u in de verleiding van af te glijden in de oude gewoonten. Het medisch centrum raadt stimuleren van oefening op dit punt streven naar 60 minuten van cardio, vijf dagen per week en twee dagen van krachttraining.

Wees geduldig

Het is frustrerend om te zetten in het harde werk van dieet en lichaamsbeweging zonder significante resultaten te zien, maar u moet de patiënt. Als u wilt wijzigen hoe je het bekijkt, kan zes maanden duren tot een jaar, kinesiologie professor William Kraemer vertelde "The New York Times." Die tijd frame bevat een zorgvuldig ontworpen en regelmatig gedaan-krachttraining programma, dus als u van dieet alleen gebruikmaakt, uw resultaten kunnen verschillen.

Oplossen van problemen met gewichtsverlies

Als je hebt gewerkt op weight loss voor een paar weken en de schaal nog niet geweken-- en je niet een verschil ziet in hoe je kleren passen, die zou duiden op een inch hebben loskomen--nemen een kijkje op wat je doet. Volgens fitness website Exos, gemeenschappelijke afslanken kraampjes vandaan niet doen enige weerstand opleiding ten gunste van teveel lage intensiteit cardio en het eten van te veel of te weinig--calorieën per dag. Ter bestrijding van de laatste, zorgvuldig bijhouden hoeveel je per dag verbruikt, ervoor te zorgen dat het is op schema met de hoeveelheid die uw lichaam nodig heeft om gewicht te verliezen nog gezond te blijven. Als u aan het oefenen bent, probeer het doen van iets nieuws om te verrassen je spieren, of het toevoegen van een andere sterkte dag overschakelen van de elliptische trainer naar de loopband.


gerelateerde artikelen