De effecten van groene Smoothies

August 20

De effecten van groene Smoothies

Groene smoothies of smoothies gemaakt met deel fruit en deel groene groenten, hebben sommige belangrijke gezondheidseffecten gekoppeld. Vier kopjes groene smoothie die een dag is gemeld aan de verbetering van de spijsvertering en zelfs elimineren het hunkeren naar voor junkfood consumeren. Smoothies kunnen worden een paar dagen van tevoren voorbereid en opgeslagen in de ijskast totdat u klaar bent om ze drinken.

Absorptie van voedingsstoffen

Groenten zijn vol met vitaminen, mineralen en omega 3's, waardoor ze nutriënt-dichte voedingsmiddelen. Groen, bladgroenten zoals spinazie, boerenkool en sla zijn vooral nutriënt-dichte, waardoor ze goede onderdelen van een groene smoothie. Door pureren of SAP, de groenten in de blender, voedingsstoffen worden vrijgegeven uit binnen hun muren ingekapselde cellulose en zijn gemakkelijk geabsorbeerd in de bloedbaan. Een verwante voordeel is dat het nuttigen van een groene smoothie levert niet alleen het lichaam met een goede toevoer van voedingsstoffen, het helpt ook om ongewenste-voedsel het hunkeren naar te beteugelen.

Spijsvertering

Groene smoothies geven voedingsstoffen die gezonde spijsvertering bevorderen. Consumeren genoeg vezels, die kan worden gevonden in veel groene bladgroenten, evenals het drinken van veel vocht helpt bij het bevorderen van gezonde darm gewoonten. Daarnaast verbruiken individuen die regelmatig het drinken van groene smoothies meestal minder voedsel dat hoog in suiker en het vet, helpen om goede vertering.

Verhoging van de energie en anti-veroudert effecten

Op dezelfde manier dat groene smoothies nutriënten-absorptie bevorderen, zij bieden toegenomen energie. Hoe meer voedingsstoffen die worden ingevoerd door de bloedbaan, hoe meer energie het lichaam in staat om te gebruiken is. De folaat en vitamine E in deze groenten dragen allemaal bij tot verbetering van de huid teint dus houden van de huid in goede conditie, en vitamine K en calcium beschermt tegen osteoporose, een leeftijdsgebonden bot verlies voorwaarde. Bovendien, kunnen deze en andere voedingsstoffen opgenomen in groene bladgroenten bijdragen tot verbetering van de gezondheid van het immuunsysteem en de inwendige organen. Volgens het Amerikaanse ministerie van landbouw, donker groene groenten mogelijk een van de top kanker-preventie van voedingsmiddelen als gevolg van de inhoud van hun hoge anti-oxidant.

Wat zit er in een groene Smoothie

Groene smoothies zijn gemaakt met halve groene bladgroenten en half groenten samen met een vloeibare component. Groene groenten kunnen opnemen, spinazie, boerenkool, sla, selder of tarwegras. Fruit kunnen vers of bevroren en banaan, aardbeien, peren, bosbessen en pear kunnen opnemen. De vloeibare component van de groene smoothie kunt opnemen elk soort melk, water, yoghurt of sinaasappelsap. Zodra u hebt besloten wat te gebruiken in uw groene smoothie, mix de Groenen en de vloeistof samen eerst voor 15 tot 20 seconden. Voeg in de vrucht van uw keuze en mix gedurende ongeveer 30 seconden tot glad. U moet gelijke delen van Groenen, vruchten en vloeibaar gebruiken bij het maken van een groene smoothie.


gerelateerde artikelen