Alternatieven voor caloriearme en lage Carb brood

July 4

Alternatieven voor caloriearme en lage Carb brood

Zoals de naam verklaart, beperken low-carb diëten je inname van koolhydraten. Dit type van gewichtsverlies plan vraagt vaak dat je jezelf te beperken tot niet meer dan 10 procent van je dagelijkse calorieën uit koolhydraten. Snijden koolhydraten deze mate kan moeilijk zijn, omdat veel voedingsmiddelen bevatten koolhydraten, die sommige mensen om te schakelen naar alternatieven voor brood kunnen leiden. Zelfs brood die zowel laag in calorieën en weinig koolhydraten bevatten echter teveel koolhydraten voor uw dieet.

Tortilla Shells

Soft-Shell tortilla's zijn een gezond, caloriearm alternatief voor low-carb brood. Een aantal merken zijn op de markt vandaag. De meeste bevatten tussen de 80 en 100 calorieën per tortilla, met 11 gram à 18 gram voor totale koolhydraten. Je zoekt op 5 tot 6 gram netto koolhydraten wanneer u rekening naar rekening vezelgehalte.

Pita brood

Een andere gezonde alternatief voor low-carb brood is pita brood. Zoals tortilla's, een scala aan caloriearm, zijn low-carb opties beschikbaar. Toufayan maakt u bijvoorbeeld een gebakken pita met 130 calorieën per portie, dat een hele pita-shell is. Als u van de pita gebruikmaakt Maak je een gevulde sandwich, u meestal alleen gebruiken, de helft snijden van uw inname van zowel de calorieën en koolhydraten. Totaal koolhydraten voor de helft een shell is 8 gram, met een waarde van de netto koolhydraten van 4,5 gram.

Krokant brood

Hoewel niet zo handig als de tortilla schelpen of pita brood, kunt u knapperig brood als alternatief voor caloriearm, low-carb brood. De verscheidenheid van lichte rogge bevat slechts 20 calorieën per segment, met een totale carb telling van 5 gram en een netto carb van 4 g. Met behulp van twee Maak je een kleine sandwich opgeteld tot een netto koolhydraten van 8 gram, dat is hoger dan zowel tortilla schelpen en pita brood, maar nog steeds relatief laag als u kijkt uw koolhydraatconsumptie.

Sla bladeren

Als je echt streng met uw koolhydraatconsumptie, kunt u altijd vervangen low-carb brood met sla bladeren. Sla bladeren zijn zeer laag in calorieën en koolhydraten. In feite, hebben zes sla bladeren een totaal van 15 calorieën met 2 gram van totale koolhydraten en 1 gram netto koolhydraten. Gebruik Bladeren als je brood, tortilla's of pitas zou gebruiken.


gerelateerde artikelen