Wat ziet er beter uit met een zwarte jurk, Cheetah hakken of rode hakken?

May 13

Wat ziet er beter uit met een zwarte jurk, Cheetah hakken of rode hakken?

Afgezien van het feit dat een zwarte jurk geliefd bij vrouwen vanwege haar veelzijdigheid en vleiende effecten is, ondersteunt deze donkere neutrale jurk ook schoenen van elke kleur. Echter als je gaat voor een sexy, mode-vooruit kijken en beslissen of cheetah hakken of rode hakken best kijkt, het antwoord is dat ze er even prachtig. Vind sommige klassieke styling samen met enkele nieuwe idee├źn en kiezen op basis van uw persoonlijke stijl.

Cheetah

Kies de cheetah print schoenen wanneer u op zoek bent naar een neutrale outfit, met name als je hoopt om kleur te voegen op een andere manier. Bijvoorbeeld, als je het dragen van een zwarte jurk en hakken van de cheetah, kunt u een koppeling toevoegen in elke kleur die u wenst zonder zorgen te maken over het botst met je rode schoenen. Van rood tot groen tot warm roze bent u vrij om stijl rond je outfit met kleur. Hoewel cheetah print een vet punch biedt, werkt het goed met alle huidtinten. Als u bent verscheurd, kunt u overwegen het dragen van rode lippenstift of een rode sjaal toe te voegen aan je ensemble het beste van beide werelden te halen.

Rood

Rood is een gewaagde kleur die ziet er het beste op warme teint. Hebt u een bijzonder cool teint, kijk voor een rood blauw gebaseerde of stok aan cheetah print in plaats daarvan. Daarnaast is rode hakken maken een gepassioneerd, sterk visuele impact met je outfit en laat weinig ruimte voor andere kleur zonder concurrentie. Rode hakken dragen als u van plan over het toevoegen van neutrale landen naar de rest van je ensemble zoals een zwarte wrap of zwarte of neutrale metalen handtas.

Rode Cheetah

Als u echt ondervindt moeite beslissen die ziet er beter uit, cheetah of rode hakken, dragen beide op hetzelfde moment. Dat betekent niet dat het dragen van een schoen van elk paar. Bereiken voor een paar rode hakken met een zwart luipaard print. Deze look combineert het beste van beide opties. Vergeet echter niet dat de rode kleur uw toebehoren aan andere Roden, neutrale of aangrenzende kleuren op de kleurenschijf zoals diepe sinaasappelen of rood-viooltjes beperkt.

Abstracte opties

Als het het naakt aan zandstrand bruin, zwart en rood die je liefde, maar je voelt ook strijd tussen cheetah of rode hakken, kunt u overwegen meer deconstructed, abstracte opties die zijn even chique en voor een gemakkelijkere keus kunnen maken. Rood toevoegen aan je ensemble door te bereiken voor een paar hakken met geschilderde rode zolen en innerlijke hiel pieken dus toeschouwers gewoon een glimp van rood vangen. Wat betreft uw bovendeel, kunt u overwegen een paar in het zwart voor een sterk anker aan uw look. Of, kies voor naakt, dus de focus voornamelijk op je jurk met slechts een hint van schoeisel belang--blijft als u een paar met stud vindt of spike detaillering, zelfs beter.


gerelateerde artikelen