Hoe om erachter te komen wat grootte Catcher's Gear moet u

March 9

Hoe om erachter te komen wat grootte Catcher's Gear moet u

Een honkbal-catcher brengt het merendeel van zijn speelduur als doel voor snel bewegende honkballen, gevaarlijk dicht bij een swingende vleermuis. Het is niet verwonderlijk dat helm, borst beschermer en shin guards zijn verplichte catcher's versnelling. Aangezien u veel van uw tijd in deze beschermende kleding besteden zult, is een paar minuten geïnvesteerd om te controleren of dat het past zo goed mogelijk tijd goed besteed. Catcher's versnelling in volwassen maten past meestal spelers 15 en ouder; jeugd versnelling is over het algemeen geschikt voor spelers 12 en jongere; en spelers leeftijden 13 en 14 kunnen passen in Midden-en kleinbedrijf versnelling.

Helm

Stap 1

Wikkel een flexibel meetlint rond je hoofd, net boven uw oren. Zorg ervoor dat de tape kruist het occipitale bot (de bult op de achterkant van uw hoofd) en is parallel aan de vloer.

Stap 2

Trek de tape zachtjes knus, maar niet strak--hoe strak de tape past is hoe strak je catcher's helm zal passen-- en lees de maat in inches.

Stap 3

Verwijder de meetband, dan remeasure of twee keer meer om ervoor te zorgen dat uw metingen accuraat zijn.

Stap 4

Koop een helm met de dezelfde hoofdomtrek als wat u net gemeten; de hoofdomtrek zal worden gekenmerkt op de parking van het product of op een fabrikant sizing chart.

Borst beschermer

Stap 1

Opstaan recht voor een spiegel.

Stap 2

Houd de "nul" uiteinde van een meetlint tegen de bovenkant van uw borstbeen--tussen uw sleutelbeenderen-- en laat de band vallen rechtstreeks aan de voorkant van je lichaam.

Stap 3

Lees de meting op de tape (in inches) waar het snijdt je navel. Dit is de juiste lengte voor een borst beschermer.

Shin Guards

Stap 1

Opstaan direct in je blote voeten. U moet het dragen van kleding die is ofwel licht en strak genoeg dat u gemakkelijk van het midden van uw knieschijf of broek die zijn los genoeg vinden kunt dat ze kunnen worden samengevouwen toegang te verlenen tot uw knie.

Stap 2

Bukken en meet vanaf het midden van uw knieschijf neer aan de bodem van uw shin (de bocht van je enkel). Deze stap is veel gemakkelijker als je een vriend om hulp kunt vragen.

Stap 3

Aankoop shin bewakers met dezelfde lengte (in inches) u net gemeten.


gerelateerde artikelen