De beste essentiële oliën voor zwelling en brokken

August 3

De beste essentiële oliën voor zwelling en brokken

Brokken en zwelling kunnen vloeien voort uit een aantal maladies. Brokken kunnen toepassen op een bereik van huidaandoeningen, zoals steenpuisten, koortsblaasjes, borst knobbeligheid, aambeien en acne. Zwelling kan verwijzen naar deze kwesties, of een meer generalized zwelling, net als bij vochtretentie. Gelukkig, de essentiële oliën die de neiging hebben anti-inflammatoire effecten op brokken en zwelling zijn meestal breedspectrum toepassingen. Altijd contact op met uw arts voordat u probeert een kruiden of aromatherapie thuis behandeling.

Kamille

Toepassing kamille olie direct op de gezwollen gebied, stelt van de Universiteit van Maryland Medical Center. Duitse kamille en de Roomse kamille zijn enigszins uitwisselbaar, type de Duitse of blauw, terwijl werken beste voor interne toepassingen zoals klontjes en zwelling, notities kruidkundige Jeanne Rose. De inhoud van de azuleen in Duitse kamille niet alleen fungeert als een anti-inflammatoire, maar bezit ook desinfecterende eigenschappen, waardoor het dubbel nuttig voor insectenbeten en andere wonden die zwelling geen kwijting is gekoppeld. Zachtjes toepassing één of twee druppels op de gezwollen gebied met een druppelaar. Voor een groter gebied, geniet een schone doek in een etherische olie-water-formule voor gebruik als een kompres. Gemak borst klontjes en congestie, kruidkundige Kathi Keville "boek"Kruiden voor gezondheid en Healing"beveelt een warm kompres gedrenkt in kamille, calendula, gember en lavendel etherische oliën, afgewisseld met een kompres gewoon koud water.

Juniper

Wanneer zwelling wordt veroorzaakt door het vasthouden van water, hetzij als gevolg van zoute voedingsmiddelen premenstruele spanning, mogelijk toevoegen essentiële oliën voor het bad de beste strategie. Auteur Bill Gottlieb van "nieuwe keuzes in Natural Healing" suggereert in totaal 60 druppels jeneverbes, cipressen en geranium etherische oliën toevoegen aan een warm bad. Juniper de mogelijkheid om vloeistoffen uit de huid maakt het ook bruikbaar voor aandoeningen zoals genitale wratten. Drie druppels toevoegen aan een Teil warm water en gebruik het als een sitz-bad.

Cypress

Gebruik cypress olie in veel de zelfde suggereert manier u kunt juniper, Rose. Beide werken goed in het bad voor het verlichten van waterretentie en andere zwelling-gerelateerde kwesties. Wanneer gebruikt in een kompres, heeft cypress olie samentrekkend effecten op overactieve zweet en olie-klieren, waardoor het handig voor brokken verstopte klieren zijn gekoppeld.

Tea Tree olie

Voor hardnekkige kookt en andere abcessen, zich wenden tot de tea tree olie. Neem een douche of een bad te verzachten van het gebied, dan een druppel zich rechtstreeks wenden tot de kook suggereert Gottlieb. Herhaal dit dagelijks totdat die de forfaitaire verdwijnt. Tea tree olie komt uit de Australische boom Melaleuca alternifolia. Terwijl het wordt beschouwd als uiterst krachtige, kan tea tree olie worden toegepast op de huid zonder verdunning. Andere zwelling-gerelateerde maladies waarvoor kan het gebruikt worden zijn acne, koortsblaasjes, insectenbeten en tandheelkundige abcessen, volgens Jeanne Rose. Bovendien, "haar bacteriële optreden wordt verhoogd wanneer bloed of pus zijn aanwezig," steeg van rapporten.

Geranium

Geranium olie toevoegen aan een bad om te helpen gemak zwelling vochtretentie gekoppeld. Het vermindert ook de zwelling op koortsblaasjes, acne en bug bites. De olie, ook wel bekend als rose geranium olie, is afgeleid van het bloeiende kruid Pelargonium graveolens. Het wordt beschouwd als nuttig voor het balanceren van de olie-klieren die tot ontstoken huid, evenals helpen leiden om te gaan met zwelling van aambeien, acne en koortsblaasjes. Verdun het in een vervoerder olie of bad water voor actuele toepassingen.


gerelateerde artikelen