Wat zijn natuurlijke behandelingen voor lage schildklier?

August 26

Wat zijn natuurlijke behandelingen voor lage schildklier?

Lage schildklier of hypothyreoïdie, gebeurt wanneer de schildklier niet genoeg van het schildklierhormoon te houden van het lichaam functioneren op normale niveaus maken. De Amerikaanse vereniging van de schildklier herkent veel redenen waarom dit gebeurt, en geeft aan dat er geen remedie is zodra het probleem is gediagnosticeerd. Er zijn medische evenals alternatieve behandelingsopties beschikbaar voor toenemende schildklier functie naar normale niveaus. De Mayo Clinic merkt dat natuurlijke remedies kunnen nuttig zijn wanneer gebruikt in combinatie met schildklier medicatie.

Jodium supplementen

De Mayo Clinic blijkt dat jodium essentieel bij de productie van schildklierhormonen is. Het lichaam produceert geen natuurlijk jodium, dus het moet afkomstig zijn van een evenwichtige voeding. Melkproducten, kelp en zeevis zijn uitstekende bronnen van jodium. Gejodeerde tafelzout is een ander dieet bron. De internationale Raad voor controle van jodium deficiëntie stoornissen (ICCIDD) raadt 120 mcg jodium per dag voor vrouwen en 150 mcg per dag voor mannen om gezonde jodium niveaus in het lichaam te handhaven. Een overleg met een arts en voedingsdeskundige wordt aangeraden vóór toevoeging van jodium aan uw dagelijks dieet voor de behandeling van lage schildklier.

Wilde haver

Wilde haver (Avena sativa) is een graan met een hoog gehalte aan ijzer, zink en mangaan. Thyroid-Guide.org indicates that this herb has restorative properties that stimulate the thyroid gland. Avena sativa met overvloedig water nemen en dagelijkse fysieke activiteit verder stimuleren van de klier te verwerken voldoende hormonen.

Homeopathie

Homeopathie, een alternatieve aanpak van farmacologie, kan bieden verlichting zo goed. Een homeopaat, na het doen van een uitgebreid interview met de patiënt, kan een natuurlijke plan maken met natuurlijke geneesmiddelen ter behandeling van de aandoening. Wanneer natuurlijke medicijnen niet aangegeven zijn, kan een homeopaat schildklier stimulerend procedures uitvoeren. Volgens «««Nativeremedies.com hierbij kan onttrekken de schildklier meerdere malen per dag en genieten van de voeten in zee zout water, een natuurlijke bron van jodium. Hoewel speculatie en zonder wetenschappelijk bewijs, is het beoogde resultaat van homeopathische middelen een gezonde schildklier.


gerelateerde artikelen