Hoe kan ik in gewicht zonder te oefenen?

June 24

Hoe kan ik in gewicht zonder te oefenen?

Als je ondergewicht en uw arts raadt aan dat je op sommige gewicht, kunt u uw dieet te pakken op wat extra ponden. Om te krijgen een pond, moet u een extra 3500 calorieën te verbruiken. 500 calorieën per dag aan uw dieet toe te voegen, kunt u een gemiddelde van een pond per week krijgen. Vermijd etend voedsel hoog in verzadigd vet en suiker te winnen gewicht, aangezien dit u een verhoogd risico op hart-en vaatziekten, diabetes en hartaanvallen plaatst.

Stap 1

Vaak eten. Volgens de UCLA Student voeding Action Committee, moet u tijd te hebben ten minste drie gezonde maaltijden en twee tot drie flinke snacks per dag als onderdeel van uw gewicht winst strategie.

Stap 2

Extra's toevoegen aan uw voedsel te verhogen uw calorie-inname. Krijgen deze extra calorieën door toevoeging van melkpoeder aan soepen, stoofschotels en topping salades met noten en mengen kaas in eieren en stoofschotels.

Stap 3

Het consumeren van gezonde calorierijke voedingsmiddelen. Sommige voedingsmiddelen om toe te voegen aan uw dieet zijn gedroogde vruchten, hele korrels broden, hele korrels granen, bonen soep, trail mixen, pindakaas en avocado's.

Stap 4

Snack op voedingsmiddelen die u kunnen helpen gewichtstoename. Bevatten twee snacks per dag en voor het kiezen van hogere-calorie items, zoals yoghurt, muesli bars en eiwit bars en zaden. Vermijd cakes, snoepjes en chips.

Stap 5

Het drinken van dranken die extra calorieën aan uw dieet toevoegen. Milkshakes, smoothies van fruit en vruchtensappen zijn hoog in calorieën en moeten worden geconsumeerd in plaats van frisdranken die weinig voedingswaarde hebben.

Stap 6

Inslikken weight gain supplementen als u wilt extra calorieën toevoegen aan uw dieet. Deze shakes bevatten maar liefst 2.000 calorieën per portie en zijn meestal laag in vet. Fruit, tarwekiemen en lijnzaad olie kunnen worden toegevoegd ter aanvulling van de shakes voor extra calorieën.

Tips

  • Hoewel u niet hoeft te oefenen om op gewicht te plaatsen, kunt u overwegen sommige krachttraining aan uw routine. Krachttraining helpt u bouwen spier- en bulk tot winst gewicht.

gerelateerde artikelen