Zijn de data goed voor gewichtsverlies?

September 28

Zijn de data goed voor gewichtsverlies?

Mensen die eten van meer groenten en fruit de neiging om meer afvallen dan degenen die minder van deze voedzame voedingsmiddelen consumeren, volgens een studie gepubliceerd in "Nutrition Research" in April 2008. Datums, echter velen niet worden met de keuze van een zeer goede vruchten als u probeert om gewicht te verliezen. Terwijl ze hoog in vezel, die met gewichtsverlies helpen kan, zijn ze ook relatief hoog in calorieën en energie dichtheid.

Hoog in vezel

Het toevoegen van meer vezels aan uw dieet kunt u meer gewicht te verliezen en krimpen van je taille omvang, volgens een studie gepubliceerd in "The American Journal of Clinical Nutrition" in December 2009. Fiber kan helpen u volledige langer te voelen, want het voegt bulk aan uw dieet en vertraagt het ledigen van uw maag. Elk van de grotere medjool data heeft 1,6 gram vezels, die 6 procent van de dagwaarde of DV. Eet een half-kopje gehakte deglet noor datums, en u zult consumeren bijna 6 gram vezels, of 24 procent van de DV.

Hoog in calorieën

Als u een verminderd caloriedieet om te proberen om gewicht te verliezen volgen, zal niet u zitten kundig voor veel data past uw plan van de dieetmaaltijd zonder gaat over uw aanbevolen calorieën voor de dag. U moet uw normale calorie-inname te verminderen door 500 calorieën per dag te verliezen een pond per week. Als u probeert om gewicht te verliezen, kunnen vrouwen hun inname tot 1200 calorieën per dag, verminderen, terwijl mannen kunnen zo weinig als 1800 calorieën per dag consumeren. Een enkele medjool datum heeft 66 calorieën, en een half-kopje gehakte datums heeft ongeveer 208 calorieën.

Dichtheid van de energie overwegingen

Voedingsmiddelen die laag in de dichtheid van de energie of calorieën per gram zijn, helpen u afvallen door u vullen zonder het verstrekken van een veel calorieën. Datums en andere gedroogde vruchten zijn een veel hogere energie dichtheid dan vers fruit, dus de Centers for Disease Control and Prevention raadt u kiezen Gedroogdevruchten minder vaak. Datums hebben ongeveer 2,8 calorieën per gram, wat betekent dat ze zijn middellange-energie-dichtheid voedingsmiddelen. Meeste vers fruit hebben 1,5 calorieën per gram of minder, waardoor ze een lage of zeer lage energiedichtheid.

Betere alternatieven

Als u genieten van fruit wilt, kunt meeste vers of bevroren opties eten meer fruit met minder calorieën dan dezelfde hoeveelheid data. Bijvoorbeeld, een medium appel heeft 95 calorieën, een kopje frambozen heeft 64 calorieën, en een kopje van druiven voor 62 calorieën.


gerelateerde artikelen