Hoe hoger springen in een Week

February 12

Hoe hoger springen in een Week

Met een hogere verticale sprong is een troef in bijna elke sport. De mogelijkheid om hoger springen zal u helpen vangen meer passen in het voetbal, krijgen meer rebounds in basketbal, springen boven de menigte in soccer voor een koptekst en helpen u een springende vangbal in het outfield hek in honkbal. U verrassende vooruitgang kan boeken in een korte tijd door specifieke oefeningen te doen, en ziet een verschil in zo weinig als een zeven dagen. Deze oefeningen blijven na het einde van de week heeft zal meer resultaten opleveren.

Stap 1

Doen kalf werpt om te bouwen van kracht in uw onderbenen. Het kalf is de meest krachtige spier in het lichaam als het gaat om springen en bouwhoogte in uw sprong. Staan in het midden van de vloer en doen 20 kalf werpt. Opstaan op uw tip tenen zodat uw kuitspieren zijn gebogen. Houd de lift voor een telling van twee en vervolgens terugkeert naar de beginpositie. Een 30-seconden pauze en herhaalt u de set.

Stap 2

Oefening in plyometrics frontale opleiding platformen te bouwen steigerende vermogen. Deze platforms hechten aan de voorkant van uw sportschoenen en opbouwen van de voorkant van je voet. Door te oefenen in hen, zet u uw kuitspieren door middel van een significante training. Sprint 25 yards dragen van deze speciale zolen. U zal opbouwen op een fatsoenlijke snelheid als je aan de lastige uitziende apparatuur wennen. Na het uitvoeren van 25 yards, lopen 25 yards. Doe dit drie keer.

Stap 3

Been krullen en been druk op oefeningen. Terwijl uw steigerende vermogen, opbouwen van spierkracht die alleen zal niet helpen wanneer je het combineert met de eerste twee stappen zullen het heel voordelig. 20 been krullen uit te voeren terwijl het doen van 50 procent van je been-curling-limiet, en hetzelfde doen met de beenpres machine. Een 30-seconden pauze na elke oefening en een extra set doen.

Stap 4

Strek uw beenspieren te bouwen steigerende vermogen. Ga op uw rug liggen en houd uw benen in een hoek van 45 graden. Beide handen en leg ze onder je rechterbeen en trek het naar je borst. Houd dat maneuver voor 10 seconden en vervolgens terugkeert naar de beginpositie. Doe dit 10 keer, en herhaal de zelfde manoeuvre met uw linkerbeen 10 keer.

Wat die u nodig hebt

  • Plyometrics frontale opleiding platformen

gerelateerde artikelen