Alternatieven voor Push Ups

February 14

Alternatieven voor Push Ups

Overzicht

De pushup is een full-body uitoefenen dat tonen vele spieren. Echter de pushup wordt beschouwd als een geavanceerde oefening, die veel mensen vinden moeilijk uit te voeren. Gelukkig zijn er oefeningen die hetzelfde effect als de pushup hebben maar dat kan je makkelijker om te doen.

Halter borstpres

De halter borstpres is een oefening die vergelijkbaar is met de pushup in beweging. Deze oefening zal Toon je schouders, borst en triceps. Voor het uitvoeren van de halter-pers, voor het eerst door zittend op een bankje met de halters rusten op je benen. Lean terug en langzaam lager het gewicht aan de zijkanten van je borst. Buig je ellebogen op 90 graden. Druk op de halters omhoog over je borst en knijp je borstspieren. Lager terug het gewicht naar 90 graden. Ga niet te laag op deze oefening zoals het je schouders kan stam. Terwijl je op je rug liegt, laat het niet je ellebogen vallen onder de horizontale lijn van je lichaam. Zodra u de verzameling hebt voltooid, de halters stilhoudt boven je dijen, en langzaam gaan zitten terug. Controle van de dynamiek van de gewichten zodat niet hen aan koppel op je schouders.

Bankdrukken

Deze oefening is vergelijkbaar met een halter borst drukt, u een barbell in plaats van een paar korte halters gebruikt. Deze oefening is een effectief alternatief voor een pushup, omdat je meer gewicht in vergelijking met een halter-pers tillen kunt. Voor het uitvoeren van een bench press, liggen op een bankje aan de balie te goed beveiligd boven je. Plaats je handpalmen op de balk een beetje breder dan de breedte van de schouder. Plant je voeten stevig op de grond en til de bar van de veiligheid haken en breng het op je borst. Langzaam lager de bar richting je borst en buig je ellebogen uit aan uw kant. Druk op over je borst de bar back-up tijdens het uitademen.

De Plank

De plank is een isometrisch uitoefenen dat tonen dezelfde spiergroepen van een pushup zoals de armen, schouders, abs en benen. Begin door te krijgen naar beneden op je handen en knieƫn. Plaats uw onderarmen en palmen op de grond. Til je lichaam van de grond met behulp van uw onderarmen en tenen. Handhaven van een platte achterkant en laat niet je heupen aan het verzakken naar de grond. Houd deze positie gedurende 10 tot 60 seconden.


gerelateerde artikelen