Hoe beïnvloedt het besteden tijd als een familie kinderen?

April 4

Als u besteden uw dagen werken en zorgen voor uw huis, en uw kinderen school en voetbal wonen praktijken, het is niet ongewoon om te voelen aan schepen die in de nacht. Inspannen om tijd met elkaar doorbrengen loont, echter. Zelfs 20 minuten per dag te wijden aan familie tijd kan helpen uw kinderen opgroeien tot gelukkiger en gezonder.

Bouwt vertrouwen

Kinderen zijn voortdurend probeert te bepalen wat hun waarde, dus wanneer een kind ziet dat haar ouders en andere familieleden wil tijd doorbrengen met haar, het signalen aan haar dat ze is smart, soort en leuk te worden rond. Ouders kunnen ook helpen bouwen van een kind zelfvertrouwen familie periode. U kan haar coach in één van uw favoriete sporten of haar helpen met huiswerk, prees haar voor haar inspanningen en vaardigheden als je gaat. Aandacht besteden aan haar natuurlijke vaardigheden en helpen haar vinden manieren om te gebruiken bijvoorbeeld, als u merkt dat ze is een natuurlijke artiest, meld aan haar voor kunst klassen zodat ze kan zelfs meer zelfvertrouwen opbouwen.

Stimuleert gezonde gewoonten

Liegen voor de televisie samen tijd doorbrengen zal niet verbeteren van de gezondheid van uw kind, maar sommige familieactiviteiten kunnen helpen uw kinderen gezond te blijven. Volgens de American Academy of Pediatrics vond één studie van peuters dat kinderen die regelmatige familiediners had, keek beperkt televisie en kreeg genoeg slaap waren minder waarschijnlijk worden zwaarlijvig dan kinderen die niet over deze routines. Houden uw kinderen bezig met familieactiviteiten houdt ze van loungen voor computer of televisieschermen en doen fysieke activiteiten samen helpt hen bouwen gezonde oefening gewoonten.

Verlaagt risico van drugsgebruik

Volgens studies gedaan op het nationale centrum over verslaving en middelenmisbruik aan de Columbia University, zijn tieners minder waarschijnlijk drugs te gebruiken als ze tijd met hun gezin doorbrengen. Het Center studeerde familiediners en vond dat tieners die had drie of minder familiediners per week vier keer meer kans op het gebruik van tabak, twee keer zo waarschijnlijk gebruik van alcohol en vier keer meer kans om te zeggen dat zij zou proberen drugs in de toekomst als tieners die had vijf of meer familie diners per week waren. Familiediners maken kan een gewoonte wanneer uw kinderen jong zijn helpen hen zich te onthouden van drugsgebruik, zodra zij de tienerjaren bereiken.

Verschaft een leidraad

Naarmate kinderen ouder worden, beginnen zij vaak te kijken naar hun collega's voor advies over hoe te denken en te handelen. Tijd doorbrengen met uw kinderen betekent dat ze kunnen kijken naar u als een rolmodel in plaats daarvan. Als u gaan wandelen of rond het winkelcentrum met een kind lopen, praten over eventuele zorgen hij worstelt met, zoals pesten of vecht met vrienden. Dit geeft u een kans om te helpen hem komen met strategieën voor het omgaan met zijn problemen. Tonen positieve gewoonten tijdens familie tijd, zoals beleefde taal gebruikt en het kiezen van gezonde voeding, en uw kinderen ziet.


gerelateerde artikelen