5 HTP gebruiken met Rhodiola Rosea voor te houden serotonine de hersenen

April 26

5 HTP gebruiken met Rhodiola Rosea voor te houden serotonine de hersenen

Serotonine is een neurotransmitter, of een chemische stof in de hersenen, dat bij de slaap, stemming, geheugen en spier contractie, onder andere dingen betrokken is. Lage serotonineniveaus kunnen leiden tot depressie en vermoeidheid, en hoewel er medicijnen zoals selectieve serotonine heropname remmers, ook wel SSRI's, sommige supplementen kunnen ook helpen handhaven adequate niveaus van serotonine in de hersenen. Voordat u de documenten ter aanvulling, praat met uw arts om ervoor te zorgen dat ze zijn veilig om te consumeren.

Stap 1

Vertel uw dokter over uw symptomen van lage serotonine, zoals depressie, slaapstoornissen of vermoeidheid. Vragen of 5-HTP en Rhodiola rosea voordelig voor u kunnen zijn, en of ze veilig voor u te nemen. Hoewel ze natuurlijke stoffen zijn, kunnen ze gegevens uitwisselen met medicijnen en schadelijke effecten veroorzaken.

Stap 2

Nemen 50 mg 5-HTP, één tot drie keer per dag, suggereert de Universiteit van Maryland Medical Center. Hoge doses van deze aanvulling kan worden giftig, dus vraag uw gezondheid-zorgverlener wat een veilige dosering is voor jou, om de kans op negatieve bijwerkingen en toxiciteit.

Stap 3

Het consumeren van 200 tot 600 mg daags van Rhodiola rosea. Volgens «««Drugs.com, Rhodiola rosea is aangetoond dat het verhogen van serotonine in de hersenen en helpt het verhogen van de doorlaatbaarheid van de bloed - hersen barrière, waarmee voorlopers van serotonine en andere neurotransmitters te steken in de hersenen meer gemakkelijk.

Waarschuwingen

  • Als u zwanger bent of borstvoeding geven, praat met uw arts over de vraag of deze supplementen veilig voor u zijn te nemen. Anti-depressiva of andere middelen met 5-HTP of Rhodiola rosea kan leiden tot ernstige bijwerkingen, dus is het belangrijk dat uw gezondheid-zorgverlener zich bewust zijn van alle medicijnen of andere supplementen die u neemt.

Tips

  • Als symptomen van depressie wordt veroorzaakt door een gebrek aan serotonine, praat met uw gezondheid-zorgverlener. Depressie is een medische aandoening die kan ernstige gevolgen hebben. Het is behandelbaar met medicatie, praat therapie en supplementen. 5-HTP wordt omgezet in serotonine in het lichaam en is een bijproduct van tryptofaan. U kunt de tryptofaan door voedingsbronnen zoals Turkije, kip, aardappelen en melk krijgen. Overleg met uw gezondheid-zorgverlener over of dieetveranderingen boost niveaus van 5-HTP of serotonine in je hersenen kunnen helpen.

gerelateerde artikelen