Oorzaken van matige artrose van de knieën

May 4

Artritis of artrose, is de slijtage-en afbraak van kraakbeen in gewrichten. In de knieën specifiek, kraakbeen afbraak resulteert in bot-op beendermeel wrijven, welke formulieren bot sporen, of bulten van bot. Bot sporen samen wrijf en pijn, ontsteking en gezamenlijke stijfheid veroorzaken. De meeste gevallen van artrose conservatief zijn behandeld, maar is meer ernstige gevallen kan chirurgie nodig zijn. Een patiënt moet het begrijpen van de oorzaken van matige artrose van de knieën.

Gezamenlijke schade

MayoClinic.com verklaart dat gezamenlijke letsel of trauma, matige artrose van de knieën kan veroorzaken. Specifiek, kan beschadigde kraakbeen, ligamenten van de beschadigde of een gebroken been in de knie leiden tot matige artrose. Dit komt doordat de knie kraakbeen, die fungeert als een Schokbreker in de knie, die leidt tot verslechtering van biomineralisatie aansporing kan hebben verminderen. Bovendien, schade aan de knie kan resulteren in een afwijking in de knie, die ook leiden matige artrose tot kan. Een patiënt met een eerdere gezamenlijke knieblessure moet dus zeker volledig volgen van de arts behandeling en rehabilitatie plan om te voorkomen dat toekomstige artrose.

Obesitas

MedlinePlus, van de National Institutes of Health, stelt dat obesitas of overgewicht gematigde knie-artrose kan veroorzaken. Dit gebeurt omdat overgewicht overmatige druk oplegt in knie kraakbeen, die kan beschadigen het kraakbeen en resulteren in biomineralisatie spur. Zodra het kraakbeen is beschadigd, kan overgewicht benadrukken de botten in de knie en pijn, ontsteking en gezamenlijke stijfheid veroorzaken. Dus, een zware of zwaarlijvige patiënt moet volgen van zijn arts advies om te afvallen om te helpen beheren van artrose van de knieën.

Spierzwakte

Volgens MedlinePlus, spierzwakte kan leiden tot matige artrose van de knieën. Dit gebeurt omdat de beenspieren, zoals de quadriceps en de hamstrings spieren, ondersteuning van de knie tijdens het staan, lopen en andere fysieke activiteiten. Wanneer spieren zwak zijn, bieden ze geen adequate ondersteuning aan het kniegewricht, wat leiden beschadiging van het kraakbeen tot kan. Nu dat kraakbeen schade is, bone spurs vorm, wat in veel symptomen resulteert. Zo moet een patiënt handhaven sterke beenspieren artrose en een patiënt met artrose te voorkomen moeten de versterking van spieren ter vermindering van de ernst van de symptomen van artrose.


gerelateerde artikelen