Aanbevolen inname van calorieën Per dag

August 20

Aanbevolen inname van calorieën Per dag

Als u met een groep van ernstige dieters rondhangen, duurt het niet lang totdat u denkt calorieën zijn iets dat te mijden. Het is waar dat zorgvuldig toezicht op uw calorieën helpt u bouwen van een gezond lichaam, maar geen calorieën als een vies woord. Calorieën zijn te vinden in vrijwel elke soort voedsel dat je eet, en ze bieden energie die u nodig heeft. Uw leeftijd, geslacht en levensstijl zijn factoren die van invloed zijn uw calorische behoeften.

Calorie-inname voor vrouwen

Volgens het Center for voedingsbeleid en bevordering, moeten gemiddelde-size vrouwen tussen 19 en 30 jaar 1800 tot 2.000 calorieën per dag krijgen als ze inactief, 2.000 tot 2200 calorieën als ze een gematigde hoeveelheid van oefening en 2400 calorieën krijgen als ze consequent actief bent. Vrouwen van 31 naar 50 jaar of ouder moeten krijgen 1.800, 2.000 of 2200 calorieën per dag, afhankelijk van hun activiteitenniveau.

Calorie-inname voor mannen

Mannen moeten gemiddeld aanzienlijk meer calorieën dan vrouwen. Gemiddelde grootte mannen die 19 tot en met 30 moeten 2.400 aan 2.600 calorieën eet, als ze niet te, 2.600 naar 2.800 calorieën oefenen als ze een gematigde hoeveelheid van oefening en 3000 calorieën krijgen als ze regelmatig oefenen. Mannen tussen de leeftijden van 31 en 50 moet 2200-2400 calorieën, 2400-2600 calorieën of 2.800 tot 3000 calorieën, respectievelijk in de drie niveaus van lichamelijke activiteit.

Factor in gewicht

Uw geslacht, leeftijd en niveau van lichamelijke activiteit zijn niet de enige factoren die bepalen hoeveel calorieën je per dag moeten krijgen. Uw gewicht speelt ook een rol. Van het CNPP calorie behoeften voor vrouwen zijn gebaseerd op een vrouw die 5 voeten, 4 inches en 126 pond is. Voor mannen, is de norm gebaseerd op 5 voeten, 10 inch en 154 ponden. Als je aanzienlijk kleiner of groter is dan deze metingen, spreken met uw arts om te bepalen uw calorie-inname nauwkeuriger of gebruik een online calorie calculator dat vereist dat u uw gewicht input.

Inzicht in uw calorieën

Bijhouden van uw calorie-inname vaak speelt een rol in het verliezen van gewicht. Om gewicht te verliezen, moet uw inname van calorieën minder dan je calorie branden. Een verhoging van uw lichamelijke activiteit kan bijdragen tot gewichtsverlies, mogelijk een vermindering in uw calorie-inname. Om ervoor te zorgen dat u houdt volgens de richtlijnen van uw calorie-inname, Vermijd ongezonde, calorierijke voedingsmiddelen, met name die lege calorieën bevatten. Lege calorie voedsel zijn die minimale voedingswaarde hebben. Buitensporig gezoete en gemest voedingsmiddelen zijn voorbeelden van lege calorieën. Bovendien, kan calorie-bewuste keuzes gedurende de dag, zoals vervanging van magere melk voor 2 procent melk, u helpen uw calorie-inname te beheersen.


gerelateerde artikelen