Kunt u afvallen In de basisopleiding?

July 31

Kunt u afvallen In de basisopleiding?

Basisopleiding heeft gevolgd, of boot camp, bieden de ideale instelling voor weight loss omdat rekruten zal het uitvoeren van regelmatige, krachtige lichaamsbeweging en gezonde maaltijd opties waaruit u kunt kiezen. Omdat de basisopleiding bestaat uit twee van de grondbeginselen van gewichtsverlies--een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging--kunnen rekruten gewicht verliezen als ze voeding-bewuste keuzes maken. Aan de andere kant, rekruten die te veel eten maken slechte voedingskeuzes terwijl op boot camp, of die zijn er om te beginnen met, ondergewicht kan krijgen in plaats van afvallen.

Hoogactieve fysieke eisen

Rekruten zullen deelnemen aan regelmatige en rigoureuze fysieke activiteit zes of zeven dagen per week tijdens de basisopleiding heeft gevolgd. De Centers for Disease Control and Prevention raadt vlagen van krachtige 60-minuut of langer sessies de meeste dagen van de week om te controleren van lichaamsgewicht, een functie die basic-training biedt. Oefening tijdens boot camp bestaat uit een mix van cardiovasculaire training, krachttraining, core-training, flexibel oefeningen en mobiliteit boren. Het leger ook maakt gebruik van professionele trainers, fysiotherapeuten en sterkte en conditioning coaches in de basisopleiding, die kan verdere assistentie rekruten bij verlies van het gewicht, volgens de AP rapport "Leger vechten vet, Embracing gezonde voedingsmiddelen, Fitness."

Gezonde maaltijd opties

Het leger is veel meer gezondheid-bewuste dan het ooit was en nu goede voedings gewoonten en gewicht onderhoud, volgens het rapport van de AP stimuleert. Rekruten hebben nu een overvloed aan gezonde voeding opties waaruit u kunt kiezen tijdens hun basisopleiding stint, met inbegrip van groenten, zonnebloempitten, kwark, yoghurt en muesli bars. Sommige voedingsmiddelen functie puinhoop zalen met gekleurde levensmiddelenetiketten te helpen rekruten onderscheiden opties, en boor sergeanten nu moedigen rekruten te selecteren van hoge-voedingsstof, eiwit-beladen voedingsmiddelen. Als gevolg van de gezondheid-bewuste omgeving en de beschikbaarheid van kwaliteit voedingsmiddelen, gewichtsverlies is mogelijk op kamp van de laars als rekruten minder calorie├źn verbruiken dan ze elke branden dag. Tijdens de maaltijd moet rekruten controle portiegrootte, omdat overconsumptie zou kunnen leiden tot gewicht krijgen.

Gecontroleerde voedingsgewoonten

In de basisopleiding, zijn gewoonten die tot gewichtstoename leiden kunnen ontmoedigd. Rekruten mogen niet snack of voedsel brengen hun barakken en ze hebben zeer beperkt gelegenheid tot het eten van junkfood. De militaire serveert maaltijden drie dagelijkse regelmatig, volgens de verdediging Video & beelden distributiesysteem. Dit kan de bevordering van gewichtsverlies omdat een regelmatig patroon van het eten van een metabole rand heeft en meer gewichtsverlies dan onregelmatige patronen, volgens de idee Health & Fitness vereniging kan ondersteunen.

Mentale Training vaardigheden

Uitoefening van zelfbeheersing en het leren van mentale vaardigheden die u helpen verkrijgen gewenste resultaten grotendeels invloed op het succes van het gewicht-verlies, volgens geestelijke gezondheid counselor William Anderson, MA, LMHC. Boot camp leert rekruten zelfbeheersing, discipline, mentale focus, moed en de kunst van graven diep, kenmerken die blijvend gewichtsverlies te bevorderen.


gerelateerde artikelen