Bijwerkingen van zwavel acnebehandelingen

October 2

Zwavel is aanwezig in een aantal acnebehandelingen, met inbegrip van gezicht wast, crèmes, zalven en meer. Het element is historisch gebruikt voor zijn antibacteriële en huid omzet Celeigenschappen. Omdat zwavel leiden huid tot kan te droog en/of schilferen, er zijn bijwerkingen geassocieerd met de toepassing van zwavel-bevattende acnebehandelingen. Terwijl zorgvuldig volgens de aanwijzingen vermeld op uw zwavel acne product zal helpen, uw huid voor de volgende bijwerkingen, vermindering van de toepassing desgewenst zorgvuldig te observeren.

Irritatie van de huid

Zwavel van sterke chemische eigenschappen kunnen veroorzaken irritatie van de huid, zoals roodheid, warmte, jeuk of schilferen. Dit is meestal een teken van de zwavel die werken om te moedigen cel omzet en vrijgeven van bebouwde olie in de huid. Als de irritatie te ernstige of ongemakkelijk, ophouden gebruikend het product of toe te passen in mindere mate. Deze irritatie kan ook optreden na een paar dagen van gebruik. Na verloop van tijd, kunt u meestal het verhogen van toepassing als de huid wordt meer acclimated aan de behandeling. Wilt u ook kan toepassen van een rustgevende vochtinbrengende crème om drogen of roodheid te verminderen.

Verkleuring van de huid

Belangrijke verhoudingen van zwavel in acne behandeling producten is geassocieerd met verkleuring van de huid. Omdat zwavel gezicht cel omzet veroorzaken kan, kunnen de gebieden van omzet verschijnen witte, grijze of zelfs zwart. Als de verkleuring lijkt te verspreiden of niet na verloop van tijd verbetert, ophouden gebruikend de zwavel-agent.

Hoofdpijn

Zwavel heeft een sterke geur, die ongemakkelijk voor de gebruiker worden kan. De geur kan uiteindelijk leiden tot hoofdpijn. Als u ervaring frequente hoofdpijnen vanwege de geur van zwavel, vraag uw arts als geur kan worden toegevoegd aan de behandeling of als een zwakkere zwavel-oplossing kan worden vervangen.

Andere punten van zorg

Zwavel op het gezicht toe te passen is gekend om in sommige mensen allergische reacties veroorzaken. Terwijl de reactie van mild (huiduitslag) tot ernstig (ademhalingsproblemen variëren kan, zwelling van de luchtwegen, gezicht zwelling of kasten op het gezicht of lichaam). Als één van deze symptomen zich voordoet, niet langer gebruik van zwavel acnebehandelingen als symptomen potentieel met elke toepassing verergeren kon. Belangrijke allergische reacties, met name de ademhalingsproblemen, kunnen medische zorg nodig.

Zwavel kan negatief reageren met recept-sterkte acneproducten, inclusief Accutane of Differin. Als u deze producten gebruikt, raadpleeg dan uw arts voordat u zwavel als belangrijke irritatie kan optreden.


gerelateerde artikelen