Hoe om vet te verliezen

April 12

Hoe om vet te verliezen

Verlies van lichaamsvet is iets wat die veel mensen willen bereiken. Velen weten echter niet waar te beginnen. Het verbetert niet alleen je gevoel van eigenwaarde maar evenals uw algehele gezondheid. Lichaamsvet verliezen neemt toewijding en hard werken, maar het kan worden gedaan met de juiste technieken en veranderingen in levensstijl.

Stap 1

Hoe om vet te verliezen

De eerste stap tot het verliezen van lichaamsvet is het handhaven van goede voeding. Eet een verscheidenheid van levensmiddelen, met inbegrip van groenten en fruit, magere eiwitten, volkorengranen en dagboek producten.

Stap 2

Hoe om vet te verliezen

Vermijd zo veel bewerkte voedingsmiddelen zoveel mogelijk. Bewerkte voedingsmiddelen zal niet het verstrekken van uw lichaam met de essentiele vitaminen en voedingsstoffen die het nodig heeft.

Stap 3

Hoe om vet te verliezen

Sla nooit een maaltijd. Maaltijden overslaan vertraagt eigenlijk uw metabolisme omdat het geeft je lichaam een reden om het vasthouden van de calorieën. Helpt uw maaltijd breken in kleinere maaltijden gedurende de dag.

Stap 4

Hoe om vet te verliezen

Drink veel water gedurende de dag. Water helpt bij de vertering en spoelt uw lichaam van giftige stoffen.

Stap 1

Hoe om vet te verliezen

Uitoefening speelt een vitale rol in het verliezen van vet, omdat het verbrandt vet en calorieën en je stofwisseling verhoogt. Cardiovasculaire oefening combineren met krachttraining voor optimaal resultaat.

Stap 2

Hoe om vet te verliezen

Het uitvoeren van cardio voor krachttraining. Cardio zal helpen bij de voorbereiding van je lichaam voor krachttraining door het verhogen van uw hartslag en lichaamstemperatuur. Uitvoeren van gematigde cardio 30 minuten per dag, vijf keer per week of krachtige cardio 20 minuten per dag, drie keer per week. Hardlopen, fietsen en zwemmen zijn alle variaties van cardio.

Stap 3

Hoe om vet te verliezen

Gewicht training helpt verhogen uw lean spiermassa. Bereiken van mager spier massa helpt verhogen van uw metabolisme. Een snellere stofwisseling verbrandt vet en calorieën sneller. Gewicht opleiding ten minste tweemaal per week uit te voeren. Samengestelde oefeningen zoals de squat, dead lift en bankdrukken werken over het algemeen het beste, omdat zij meerdere spiergroepen tegelijk nemen.

Waarschuwingen

  • Overleg met uw arts voordat u begint een nieuwe fitness-programma.
  • Altijd opwarmen voordat u gaat trainen om te helpen voorkomen van blessures.

Tips

  • Het vinden van vormen van oefening u graag doe.
  • Blijf gemotiveerd door het bijhouden van uw vooruitgang met een lichaam vet tester.

gerelateerde artikelen