Oefeningen voor de zwelling van de Hand

March 31

Uw handen kunnen zwellen schijnbaar zonder reden, wanneer het kwik op de thermometer klimt of wanneer u de oefening. Gezwollen handen kunnen ook een teken van lymfoedeem, een soort zwelling dat zich voordoet nadat de lymfeknopen zijn verwijderd van je bovenlichaam. Oefeningen voor de zwelling van de hand kunnen kun je opgeblazen vingers lenig en verminderen van oedeem in sommige gevallen.

Hand knijpt

Een van de oorzaken van zwelling van de hand is vochtretentie, een voorwaarde in het zwembad van die overtollige vloeistoffen in een gebied van je lichaam, in dit geval de handen en vingers. Hand gekoppeld vochtretentie zwelling kan worden veroorzaakt door teveel natrium in het dieet, of een malfuntion van uw lymfatisch systeem. Je lymfestelsel bestaat uit de lymfklieren die toxines te uit uw lichaam verwijderen zoals het circuleert vloeistof. Borst kanker chirurgie die lymfeklieren zijn verwijderd, kan resulteren in bovenlichaam lymfoedeem of zwelling in de arm en de handen. Hand knijpen, is een versterking oefening dat ook helpt vloeistoffen uit uw hand duwen te goed worden afgevoerd. Hand knijpt kunnen worden uitgevoerd met een tennisbal, een stressbal rubber, een hand grijper of gewoon door het pompen van je vuist. Knijp zo hard als je gedurende vijf seconden vóór het vrijgeven kunt. Streven naar 10 herhalingen in elke set.

Arm cirkels

Arm kringen kunnen verminderen oefening geïnduceerde hand en vinger zwelling echter volgens de MayoClinic.com website, het bewijs is indirecte en niet wetenschappelijk bewezen. Oefening-gerelateerde hand zwelling treedt op wanneer uw bloedvaten verwijden en uw hand zwelt in een poging om te koelen van uw lichaam. Je armen uitbreiden zodat ze op je lichaam loodrecht en kleine cirkeltjes, eerst naar voren en naar achteren maken.

Vinger oefeningen

Vinger oefeningen krijgt uw cijfers verplaatsen, die stopt de bundeling van de overtollige vloeistoffen. Vinger buigt en wandelingen worden aanbevolen als onderdeel van een lichte arm oefeningsroutine voor overlevenden van de kanker van de borst te controleren van arm en hand van lymfoedeem. Plaats je handen op een muur en buig je vingers, alle werken samen om uw handen op de muur lopen. De beweging van je vingers samen met de positie van je handen boven je hoofd helpt het vocht afvoer uit uw handen. Vinger buigt en aanraken van elke vingertop naar uw palm op zijn beurt kan voorkomen dat gezwollen vingers voelt stijf en achy.

Overwegingen

Hand zwelling dat wordt veroorzaakt door de tendinitis, verstuikingen of andere directe verwondingen zal waarschijnlijk niet worden verminderd door oefeningen. Vloeibare en anti-inflammatoire medicatie kunnen verlichten, zwelling en pijn; versterking en stretching oefeningen moeten worden uitgevoerd nadat de tederheid is gezakt.


gerelateerde artikelen