How to Be een goede Wide Receiver in het voetbal

May 24

How to Be een goede Wide Receiver in het voetbal

Wide receiver is een vaardigheid-standpunt dat snelheid, kracht, Behendigheid en concentratie vereist. Ontvangers moeten beschikken over snelheid en kracht om uit de line of scrimmage en scheiden zich van hun verdedigers, en ze moeten flexibiliteit toe te passen van het precieze voetenwerk dat belangrijk voor hun route. Zij moeten concentreren om te vangen passen in het verkeer of in anders moeilijke situaties.

Stap 1

Verbeter uw voetenwerk door het uitvoeren van ladder agility oefeningen. Ladder agility oefeningen verbeteren voeten snelheid, Behendigheid, coördinatie en algehele snelheid. Vijf variaties van de oefeningen kunnen worden uitgevoerd met behulp van de ladder: hop scotch, in-out, laterale voeten, tango en vijf tellen. Deze oefeningen zijn ontworpen om te worden gedaan met de juiste techniek zo ze praktijk in een traag tempo om het voetenwerk voordat u probeert uit te voeren hen op snelheid.

Stap 2

Verbeter je concentratie door passes vangen in de handschoen. Vier vrienden lijn omhoog hebben tegenover elkaar, twee aan een kant, ongeveer 2 voeten uit elkaar. Positie jezelf aan de ene kant als een ontvanger, en een andere vriend ongeveer 10 tot 15 voeten uit de buurt van u als de passer. De vier leden van de handschoen beginnen met hun armen zwaaien in een poging om je, afleiden terwijl de passer u de bal werpt. Houd je ogen op de bal en het onderzoeken van uw handen. Om het uitdagender, voegt meer leden aan de handschoen.

Stap 3

Het verhogen van uw snelheid door de indienstneming van fast-twitch spiervezels. Voer-krachttraining oefeningen die meer gewicht met minder herhalingen bevatten. Nemen sprint activiteiten in uw training waarbij korte uitbarstingen van explosieve activiteit, zoals het boren van de kegel. Plaats twee kegels 10 tot en met 12 voeten uit elkaar en sprint heen en weer, het aanraken van de toppen van de kegels met uw hand, zonder kloppen ze voorbij, voor 30-seconde intervallen.

Stap 4

Versterken van uw bovenlichaam met krachttraining activiteiten. Bovenlichaam sterkte opleidingsdoelstellingen de borst, rug, schouders, triceps en biceps, waardoor u de spier die u nodig hebt om te vechten uit de defensieve dekkingen en win gevechten voor de bal. Het uitvoeren van oefeningen zoals bankdrukken, push-ups, voorste en laterale werpt, krullen, triceps extensions, pull ups en pull-downs rechte arm. Verbetering van uw bovenlichaam sterkte zal ook verhogen van uw flexibiliteit en verminderen uw risico op verwondingen.


gerelateerde artikelen