How to Lose kin & nek vet

May 31

How to Lose kin & nek vet

De prevalentie van infomercials en fitness goeroes die op gerichte gewichtsverlies of spot reductie aandringen, doet niets om te verschuiven van de biologische realiteit op het spel. Voor decennia, is gerichte gewichtsverlies bevestigd als een mythe, alleen bestendigd door de neiging om een zeer complex geheel van processen eenvoudig. Het goede nieuws, is volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), dat oefeningen die calorieën alle verbranden hebben het potentieel om bij te dragen aan vet verlies rond de kin en de hals. Gewoon verbranden meer calorieën dan u verbruikt, en u beginnen zult om vet te verliezen in het lichaam.

Het goede nieuws

Volgens de American Council on Exercise, zal "wanneer u oefeningen die de hartslag, zoals fietsen doet, wandelen of aerobic dans, verheffen het lichaam putten uit de vetreserves voor energie." De vergelijking voor de kin en hals vet verliezen is eenvoudig--gewoon verbranden meer calorieën dan u deelnemen. Om te verliezen elk pond, moet u om werk uit een extra 3500 calorieën. In plaats van zich het ongerust maken over kin of nek oefeningen, moet u een plan op lange termijn snijden wat calorieën te verbranden van de rest door lichamelijke activiteit. Dit plan dient een oefeningsroutine, een aanpassing van de voeding en een soort van journaling het allemaal aan elkaar te koppelen.

Pumping Iron

Twee soorten fysieke activiteiten verbranden calorieën--aërobe trainingen en krachttraining. Krachttraining activiteiten stimuleren spierkracht, verbeteren van Toon en calorieën te verbranden. Krachttraining omvat zowel gewichtheffen en lichaamsgewicht oefeningen als situps en pushups. De CDC beveelt ten minste twee sessies van krachttraining per week. Elke sessie moet bestaan uit twee tot drie sets van acht tot 12 herhalingen. U kunt ook een sterkte-opleiding-training opvragen door graven en thuis dingen in uw tuin planten. Krachttraining helpt je kin en nek vet te verliezen door het afbranden van overtollige vet calorieën.

Lopende ronden

Een andere manier om extra calorieën verbranden, dus kun je kin en nek vet verliezen is een aërobe oefeningsroutine. Aërobe activiteiten zijn die grote spiergroepen ritmisch te voor een langere periode van tijd werken. De CDC beveelt ten minste 150 minuten per week van matige aërobe activiteiten, zoals wandelen of fietsen, of 75 minuten per week van krachtige aërobe activiteiten, zoals hardlopen of springtouw. Klusjes zoals het harken bladeren en stofzuigen ook in aanmerking komen als matige aërobe activiteiten. Als een toegevoegde bonus zei een studie van de 2011 gepubliceerd in het "Journal of toegepast Physiology" aërobe activiteiten de neiging om te helpen overgewicht of obesitas volwassenen zelfs sneller dan-krachttraining oefeningen vet te verliezen.

Het maken van notities

Bijhouden van het aantal calorieën die u verbruikt met behulp van een dagboek voedsel. Elke avond voordat je slapen gaat, neem alles u at en dronk van die dag. Vergeet niet om het opnemen van de specifieke aard en de hoeveelheid van elk item. Aan het eind van de week, de calorie-inhoud van elke eten en drinken met behulp van een online-gebaseerde food calorieteller te berekenen. Het kan zijn tijd om enkele strategische bezuinigen. Bij het selecteren van dingen te elimineren uit uw dieet, zorg ervoor dat u overwegen de vitamine en minerale inhoud, evenals het aantal calorieën.

Tracking-resultaten

Een calorie-tekort treedt op wanneer u meer calorieën verbranden dan u uit eten en drinken deelnemen. Start met behulp van een online-gebaseerde activiteit calorie calculator om te zien hoeveel vet je verbrand in een week. Vergelijk uw totaal met het aantal calorieën die je in eten en drinken verbruikt. U wilt uw nummer "calorieën verbrand" groter. Voor iedere 3500 calorieën plaatst u in de kolom tekort, moet u een pond verliezen. Genetica bepaalt grotendeels hoeveel van dat vet uit je kin en nek komt.


gerelateerde artikelen