Bloedsinaasappelen invloed hebben op de bloeddruk medicijnen?

May 16

Bloedsinaasappelen invloed hebben op de bloeddruk medicijnen?

Bloed, of moro, sinaasappelen zijn een soort oranje met een diep-rode middengedeelte. Ze zijn kleiner in grootte en de buitenhuid is iets donkerder dan uw gemiddelde oranje. Bloedsinaasappelen hebben een dunnere buitenhuid en minimale zaden. Ze bevatten dezelfde voedingsstoffen als uw gemiddelde oranje. Hun sterke citrus sappen kunnen ook communiceren met bepaalde medicijnen, met inbegrip van medicijnen voor de bloeddruk.

Diuretica

Diuretica, ook bekend als plaspillen, worden gebruikt voor het verlagen van de ophoping van natrium en water in het lichaam. Terwijl u diuretica neemt, zet de nieren meer natrium in de urine. Het verhoogde natriumgehalte trekt water uit het bloed en verandert het in afvalstoffen, verminderen van de druk in de aders en slagaders. Diuretica het kalium in het lichaam kunnen verminderen, maar ze kunnen ook het verhogen van niveaus van de bloedglucose. Bent u niet diabetische, kunnen zorgverleners suggereren verhoging van de inname van sinaasappelen om aan te vullen van de voedingsstoffen verloren.

Bèta-blokkers

Bètablokkers verminderen uw hartslag, waardoor de kracht op de bloedvaten. Deze medicijnen werken door het blokkeren van het hormoon epinefrine. Bèta-blokkers worden soms met andere bloeddruk medicijnen voorgeschreven. Je moet niet consumeren sinaasappelen met bèta-blokkers. Ze verminderen de absorptie ratio en de effectiviteit van de medicatie. Praat met uw arts voor consumeren citrusvruchten terwijl op bèta-blokkers.

ACE-remmers

Angiotensine-converting enzym, of ACE remmers zijn een soort medicijn voor hoge bloeddruk. Deze medicijnen verminderen de hoeveelheid angiotensine, een vasoconstrictor, het lichaam produceert. Hierdoor worden de bloedvaten te ontspannen en te verwijden. ACE-remmers kunnen meer effectief op een lege maag zijn. Er is geen bewijs dat sinaasappelen of citrusvruchten dient te worden vermeden tijdens het gebruik van ACE-remmers.

Calcium kanaal Blockers

Calcium kanaal blokkers verbieden calcium uit het invoeren van de gladde spieren van het hart en de bloedvaten. Deze blokkade wordt het hart voorkomt door hard werken. De concentratie van de verminderde calcium zorgt ervoor dat het hart niet contract zo hard en vermindert de krachten in de bloedvaten. Sinaasappelen kunnen verminderen de absorptie van dit medicijn en daardoor niet zo effectief zijn. Neem contact op met uw arts voordat u wijzigingen aanbrengt in uw dieet.


gerelateerde artikelen