Grapefruit zaad Extract & schimmelinfecties

January 20

Grapefruit zaad Extract & schimmelinfecties

Door hun aard, kunnen schimmelinfecties veroorzaken allerlei problemen. Als uw spijsverteringskanaal wordt overbevolkt met schimmel organismen zoals candida of trichosporan, kan snel een systemische infectie optreden. Verschillende benaderingen blijven populair bij de behandeling van dergelijke voorwaarden, met grapefruit zaad extract onder de meest regelmatig gebruikt.

Geneeskunde van Naturopathic---bevordert zoals grapefruit zaad extract---een holistische benadering van gezondheid met minimaal gebruik van chirurgische ingrepen en drugs. Raadpleeg uw arts voordat u probeert natuurgeneeskundige rechtsmiddelen thuis.

Schimmelinfecties

Wanneer iedere gist bevolking overwoekerd wordt, kan het verschuiven van de standaard cellulaire staat in een pseudomycelial vorm, een strand-achtig configuratie staat de darmwand doordringen. Evenals ontstekingen in het spijsverteringskanaal, kan dit verhogen de kans op allergische reacties en de translocatie van schimmels in de bloedbaan; Dr. William Crook, de auteur van "The gist Connection," legt uit hoe dit wordt de basis van systemische schimmelinfecties. Symptomen zijn vermoeidheid, verminderde denken, hoofdpijn en huiduitslag.

Grapefruit zaad Extract

Hoewel in populaire gebruik in natuurgeneeskundige behandeling van gist-infecties, het profiel van deze voedzame extract vooral als gevolg van het onderzoek van Dr. Jacob Harich groeide. De laureaat Einstein wetenschapper en immunoloog merkte het gebruik onder veel traditionele samenlevingen en onderzocht grapefruit zaden om te ontdekken waarom antimicrobiële effecten het bezeten. Zijn studies bleek een enorme scala aan gunstige verbindingen, met inbegrip van vitamine C, sterolen, tocoferolen, citroenzuur, liminoids, hesperidine en naringinen.

Narigenin

Grapefruit zaad extract geeft een sterke antivirale, antibacteriële en schimmelwerende werking die de balans van darmbacteriën meetbaar kan verbeteren. Het toont ook sterke anti-oxidant activiteit en onderzoekers aan de Vanderbilt University beschouw het als een veelzijdige en krachtige voedingsstoffen ter ondersteuning van het immuunsysteem. De positieve effecten centrum rond Naringenine, de zure flavone beschouwd als de actieve verbinding, die dodelijk de celwand van gisten beschadigt.

Methoden voor het gebruik

Grapefruit zaden worden zelden gebruikt voor medicinaal gebruik. In plaats daarvan de gezondheid food winkels neiging om bieden grapefruit zaad extracten in de vorm van capsules of geconcentreerde vloeibare extracten. De extracten zijn ideaal voor het toepassen op schimmelinfecties dat effect uw huid en beide slikken wanneer verdund in water, hoewel de capsules kunnen vertegenwoordigen een handiger keuze voor anderen. Dr. Rodger Murphree, een board-gecertificeerde Chiropractie arts die vijf boeken over omgaan met moeilijke medische problemen geschreven heeft, moedigt zijn patiënten grapefruit zaad extract, maar adviseert op basis van de dosering in plaats van formulier gebruiken. Blijkt dat de doeltreffendheid van capsules en vloeibare extracten zijn identiek als mondeling wordt geconsumeerd.

Die-off reactie

U kunt sommige merkbare bijwerkingen kan optreden wanneer gebruikend grapefruit zaad extract, vooral als een laag koolhydraten dieet op hetzelfde moment. Beide stappen verhoging van het tempo die schimmel cellen sterven, het vrijgeven van een golf van schimmel gifstoffen in de bloedbaan. Crook wijst erop dat deze Golf de beruchte die-off reactie, soms aangeduid als de Herxheimer reactie kan veroorzaken. Tijdelijk vermindering van de dosering van grapefruit zaad kan extract helpen deze symptomen te verminderen, aangezien het toestaat schimmels te sterven in een meer geleidelijke tempo.


gerelateerde artikelen