Medicijnen gebruikt te ontbinden van bloedklonters in de benen

January 6

Medicijnen gebruikt te ontbinden van bloedklonters in de benen

Volgens MedlinePlus is diep veneuze trombose de medische terminologie voor bloedklonters in de benen. De grote aderen van de lagere benen en dijen worden beïnvloed. Dit wordt een risicofactor wanneer deze stolsels, genaamd embolus, via de bloedbaan reizen, en longembolie van het hart, longen, hersenen of andere gebieden kunnen veroorzaken. Anticoagulation drugs zijn gegeven te dun uit het bloed en voorkomen dat meer stolsels vormen, maar bestaande stolsels zijn niet wordt opgelost door deze drug. De twee bekende medicijnen gebruikt te ontbinden van bloedklonters in de benen zijn heparine en warfarine.

Heparine, warfarine combinatie

Volgens MedlinePlus, een publicatie van de National Institutes of Health, wordt heparine beheerd via de intraveneuze therapie of injectie. Warfarine wordt toegediend via de mond, maar het effect duurt een paar dagen, in vergelijking met heparine. Ze kunnen worden in eerste instantie beheerd samen, maar wanneer de juiste dosis van warfarine wordt bereikt, heparine wordt tegengehouden. Het bedrag en de duur van warfarine verschilt van de ene persoon naar de andere, maar de meeste patiënten nemen de drug gedurende ten minste drie maanden, en sommigen te moeten nemen voor het leven, MedlinePlus notities.

Warfarine

Bloeden treedt op bij het nemen van warfarine en kan levensbedreigend. Het is raadzaam dat de dokter wordt ingelicht over elke bloeden ervaring. Een bloedonderzoek kan worden uitgevoerd om te bepalen van de dosering van warfarine die nodig is. Patiënten moeten voorzichtig zijn met inname met andere geneesmiddelen, bij het kiezen van de juiste voeding te eten, en hoe te te nemen warfarine in de juiste dosis.

Warfarine stoppen

Volgens MedlinePlus, kunnen de effecten van warfarine duren twee tot vijf dagen na het stoppen van het. Een goede arts relatie patiënt moet worden vastgesteld om voor beide partijen om te komen met de juiste medicatie-plan bij het nemen van warfarine.


gerelateerde artikelen