Cascara Sagrada en obstipatie

February 7

Cascara Sagrada en obstipatie

Cascara sagrada heeft een lange geschiedenis van gebruik voor allerlei doeleinden, namelijk de behandeling van constipatie. In 2002, heeft de FDA geregeerd cascara sagrada laxerend producten waren niet veilig en effectief. Als op zoek voor de behandeling van constipatie natuurlijk, kunt u andere alternatieven. Kunt u overwegen overleg met een arts onderlegd in de kruidengeneeskunde voor begeleiding op natuurlijke behandeling van constipatie.

Mechanisme

Cascara sagrada bevat antrachinonen, stoffen die de darmfunctie bevorderen. Wanneer u het supplement verbruikt, interactie de antrachinonen met darmbacteriƫn formulier stoffen ter bevordering van intestinale activiteit die in de stoelgang resulteren. Doorgaans beleeft u een darm-beweging binnen zes tot acht uur na inname van het supplement.

Dosering

De dosering hangt af van de vorm van cascara sagrada wordt gebruikt. Typische doses zijn als volgt: 1 tot 2 g gedroogde schors, 2 tot en met 6 ml vloeibare uittreksel of 325 mg gedroogde extract. Kinderen wellicht verschillende doseringen, zodat u met uw kinderarts overleggen moet. Gebruik geen bij kinderen jonger dan 12 jaar.

Lengte van gebruik

Met behulp van laxerende supplementen voor te lang kunnen leiden tot een afhankelijkheid waar je niet kan een stoelgang zonder hen evenals andere kwesties als elektrolyt onevenwichtigheden en uitdroging hebben. Beth Israƫl diaken Medical Center waarschuwt tegen het gebruik van cascara sagrada voor meer dan zeven dagen.

Gecontra-indiceerd toepassingen

Gebruik geen cascara sagrada als zwangere of borstvoeding of bij kinderen jonger dan 12 jaar. Cascara sagrada is ook gecontra-indiceerd hebt u ontstekingsdarmziekte, intestinale obstructie, niet gediagnosticeerd buikpijn of als u bent afleveringen van misselijkheid ervaren of braken.

Gevaren

Gebruik cascara sagrada gedurende langere tijd of in grote hoeveelheden kan resulteren in buikpijn, bloederige ontlasting, zwakte, braken en diarree. Langdurig gebruik kan leiden tot lagere niveaus van elektrolyten, met name kalium. Het Memorial Sloan Kettering Cancer Center notities gebruik van dit kruid heeft geresulteerd in zeldzame gevallen van hepatitis.