Is er een specifiek dieet voor het feit dat een Baby Boy?

January 29

Is er een specifiek dieet voor het feit dat een Baby Boy?

Hebt u een paar duizend dollar te laten vallen op schijnbaar space-age technologie, kunt u sorteren sperma of jongen embryo's op het moment van conceptie tot het garanderen van het geslacht van je baby. Als je dingen de ouderwetse manier doet, je hebt een arsenaal van folk wijsheid en oude-vrouwen verhalen gemengd met een vleugje wetenschap die beweert dat u kunt besturen, of ten minste invloed, je baby's geslacht met het voedsel dat je eet. Terwijl geen sluitend bewijs bestaat dat voeding van invloed is op het geslacht van je baby, zolang u een gezond, goed uitgebalanceerd dieet eten, is er geen kwaad in het proberen van een voeding aanpak van genderselectie.

Pre-conceptie

Is er een specifiek dieet voor het feit dat een Baby Boy?

Artsen adviseren over het algemeen vrouwen te verliezen overtollige gewicht vóór de zwangerschap en wanneer het proberen om zwanger te worden. Daarmee kan helpen voorkomen van vruchtbaarheidsproblemen en zwangerschapscomplicaties. Echter onderzoek gepubliceerd door de "Proceedings of the Royal Society B; Biological Sciences"geconstateerd dat vrouwen die meer calorieën consumeren, die hebben meer glucose in hun bloed en die eten meer voedingswaarde verrijkte voedingsmiddelen, zoals ontbijtgranen, jongens vaker. Zou dit wijten aan het feit dat jongen embryo's niet zo duurzaam als meisje embryo's en vereisen meer energie en voedingsstoffen te implantaat en te ontwikkelen. Wetenschappers hebben niet geverifieerd dit of de exacte oorzaak van deze onderzoeksresultaten, maar ze maken een dwingende reden voor het eten van veel van calorie - en voedselrijke voedsel in plaats van het beperken van calorieën en een dieet voor en tijdens conceptie, als u wilt leveren een jongetje.

Conceptie

Is er een specifiek dieet voor het feit dat een Baby Boy?

Het voedsel dat je eet bijdragen tot de pH-balans van de vaginale afscheidingen en het geslacht van je baby, volgens Dr. Landrum Shettles, die deze theorie onafhankelijk van elkaar getest door het plaatsen van sperma in flesjes met vaginaal vocht op verschillende niveaus van de zuurgraad kunnen beïnvloeden. Wat hij vond was dat hoe meer alkalische het vaginaal vocht, de beter de Y of jongen-veroorzakende sperma, uitgevoerd. Eet veel fruit, groenten en groene Groenen. Krijg uw eiwit van eieren, noten en zaden. Eten slechts zeer kleine hoeveelheden oliën, zuivel en geraffineerde granen, zoals zij breng het lichaam. Drink veel water.

Zwangerschap

Is er een specifiek dieet voor het feit dat een Baby Boy?

Je baby's geslacht wordt bepaald door de chromosomen. Een Y-chromosoom in een zaadcel betekent een jongen, terwijl X-chromosomen meisjes tot. Zodra de bevruchting van de eicel met het sperma plaatsvindt, wijzigen niet het geslacht van uw kind in uw dieet. Zoals aangegeven door de studie van de U.K., ondersteunen high-energy, nutriënt-dichte voedingsmiddelen mogelijk jongen embryo's beter dan diëten calorie-beperkt, maar de volgende folk wijsheid tradities, zoals het eten van zoute voedingsmiddelen als u wilt dat een jongen, je baby niet wijzigen zodra het wordt geroepen.

Dieet voor vaders

Is er een specifiek dieet voor het feit dat een Baby Boy?

Vaders kunnen veranderen hun dieet om te helpen geven de Y-zaadcellen een overhand. Een tactiek gaat om ten minste 9 mg zink elke dag van voedsel zoals oesters, volgens voedingsdeskundige Bridget Swinney. Zink helpt versterken de mannelijke reproductieve systeem en verbetert testosteron. Shettles beveelt aan dat mannetjes een sterke kop koffie 10 tot 15 minuten vóór de conceptie drinken tot aan de man-producerende sperma een energie-impuls geven.


gerelateerde artikelen