Het eten van hete pepers om gewicht te verliezen

January 21

Het eten van hete pepers om gewicht te verliezen

Hete pepers kunt u omhoog de intensiteit van een scala aan gerechten--uit soepen, sauzen en zelfs desserts zoals brownies schoppen. Sommige mensen willen meer hete pepers in hun dieet opnemen in een poging om gewicht te verliezen, maar doen is niet zo waarschijnlijk om te helpen u de ponden wegsmelten. Het metabolische voordeel van het eten van hete pepers is minimaal.

Metabolisme speelt een rol

Mensen die willen afvallen zijn vaak op een zoektocht naar manieren om te stimuleren hun basal metabolic tarieven. Aangezien dit tempo toeneemt, doet u uw vermogen om te verbranden calorieën langzaam uw om lichaamsvet te verbranden. De BMR-verhoging van hete pepers is niet genoeg om je helpen gewicht te verliezen. Een gezondere aanpak is het vinden van tijd voor krachttraining oefeningen, zoals spier meer metabolisch actief dan lichaamsvet is. Door het verhogen van uw lichaam spiermassa, kan u uw stofwisseling verheffen.

Niet een praktische methode

Hoewel het klopt dat de consumptie van hete pepers-- en meer in het bijzonder hun werkzame bestanddeel, capsaïcine--tot een piek in uw BMR leiden kan, is de verhoging slechts minimaal. Capsaïcine kan tijdelijk verhogen uw BMR met maar liefst 20 procent, volgens voedingsdeskundige Dr. Delrae Messer in een artikel van ABC Action News. Hete pepers kunt u zich meer volledige, die vermindert uw kansen op het overeten.

Neem geen paprika's licht

De bijwerkingen van het eten van een bovenmatige hoeveelheid hete pepers kan vaak groter zijn dan de voordelen. Hoewel sommige mensen kan het eten van hete pepers met gemak, zullen anderen ervaren pijn rond hun lippen, mond en zelfs in hun spijsvertering in de vorm van maagzweren en complicaties van de darm. Behandeling van hete pepers ook kan leiden tot brandwonden en irritatie op uw huid-- en peper sap te krijgen in uw ogen kan ook pijnlijk.

Voordelen van hete pepers

Zelfs als hete pepers niet een waardevolle bondgenoot in uw gewichtsverlies missie, niet afschuiven hen gewoon nog niet. De capsaïcine in hete pepers kan helpen u gevoel volledig, en wanneer je vol voelt, je bent minder waarschijnlijk te veel eten; echter meer studies nodig zijn om te bepalen als capsaïcine eigenlijk verantwoordelijk is voor het onderdrukken van eetlust, volgens de website van de Universiteit van Maryland Medical Center. De capsaïcine in hete pepers heeft ook een breed scala van medische toepassingen. Capsaïcine crème kan verminderen de symptomen van artritis en fibromyalgie-- en zelfs vrijstelling van huid problemen zoals psoriasis kan bieden.


gerelateerde artikelen