Wat zijn de gevaren van Water-leidingen met kinderen?

February 23

Wat zijn de gevaren van Water-leidingen met kinderen?

Water-buis is een leuke manier om een hete Zomermiddag met uw jonge geitjes doorbrengen. Zoals met elke watersport zijn juiste voorzorgsmaatregelen essentieel voor het voorkomen van blessures, terwijl je op het meer of Oceaan. Inzicht in de gevaren van water-leidingen met kinderen helpt die u de juiste maatregelen om ervoor te zorgen dat uw kinderen zo veilig zijn als ze worden kunnen terwijl je spelen en plezier hebben.

Verdrinking

Telkens als die u neem uw kinderen uit op het water, bestaat het gevaar van verdrinking. Dit is gemakkelijk te voorkomen door ervoor te zorgen dat uw kind draagt een zwemvest telkens u buizen gaan, ook wanneer ze in de boot wachten op haar beurt. Als je een grote golf of de buis haar van de boot scheidt en uw kind valt, houdt een zwemvest haar veilig totdat je haar uit het water en terug in de boot trekken kan. Ervoor zorgen dat haar leven jas goed past.

Falls

De buis eraf kan deel van het plezier van de sport, maar een kind kan niet klaar voor dezelfde actie als een volwassene. Als u uw kind slepen bent, houd uw snelheid en bewegingen op het niveau van haar vermogen. Als je door het water vliegt, uitwijken heen en weer en ze heeft te laten gaan, ze kon raken het water hard genoeg om te kwetsen haar, of kan zelfs gaan vliegen in een nabijgelegen object. Neem het langzaam en gemakkelijk voor kleine kinderen, die niet de spierkracht vast te houden aan de handgrepen van de buis gedurende langere perioden.

Boot ongevallen

Een dag plezier in de zon op een boot kan lagere remmingen en voel me veiliger dan het is. Vele boating ongevallen gebeuren wanneer de bestuurder te veel alcohol heeft. Als u met een andere boot botsen, te dicht bij de kust of het dock of get gaat te snel en onregelmatig, een buis kind kon worden ernstig gewond zijn geraakt. Verwondingen kunnen opnemen, gebroken botten, hoofdletsel, touw brandwonden of zelfs de dood. Ontdek het roeien beveelt aan om ervoor te zorgen dat de boot bestuurder attent maken op het omringende boten en obstakels.

Zonnebrand en zonnesteek

De zon weerkaatst op het oppervlak van water vergroot de stralen van de zon, waardoor het risico van zonnebrand en zonnesteek. Altijd voor zorgen dat uw kind genoeg van zonnebrandmiddelen draagt terwijl u bent buizen. Opnieuw toepassen om de twee uur of na breedbank af. Zorg ervoor dat uw kind genoeg krijgt te drinken, die haar gehydrateerd houdt en het risico van een zonnesteek vermindert. Als de temperatuur stijgt, schaduw pauzes nemen of gaan binnen voor een rest regelmatig om uw kind een time-out van de warme zonnestralen.


gerelateerde artikelen