Kan ik yoghurt eten tijdens de zwangerschap?

October 2

Kan ik yoghurt eten tijdens de zwangerschap?

Als je zwanger bent, vinden u waarschijnlijk vaak jezelf afvragen of een bepaald levensmiddel die je meestal eet-- of verlangen nu dat je zwanger--veilig is. Yoghurt is een voorbeeld van een levensmiddel dat, binnen bepaalde beperkingen, niet alleen veilig is om te eten, maar heeft ook voordelen voor de gezondheid voor u en uw baby.

Wat yoghurt Is

Yoghurt is een gefermenteerde zuivelproduct, gemaakt wanneer melk met bepaalde niet-schadelijke bacteriën, zoals Lactobacillus acidophilus is gekweekt. Deze bacteriën verteren de suiker in melk--specifiek, Drs. Reginald Garrett verklaren ze verteren lactose--voor energie, en Charles Grisham in hun boek "Biochemie." Wanneer mensen suiker verteren, maken ze de afvalproducten van kooldioxide en water, onder de meeste omstandigheden. De bacteriën yoghurt maken in plaats daarvan melkzuur, die met de eiwitten in de melk reageert, produceren een zure smaak en romige textuur.

Yoghurt voeding

Yoghurt, heeft omdat het gemaakt van zuivel, alle nutritionele voordelen van melk en nog wat. Als melk is yoghurt rijk aan calcium, die je nodig hebt als je zwanger bent, want u bent het verstrekken van uw groeiende baby met calcium aan de botten groeien, uitleggen Heidi Murkoff en Sharon Mazel in hun boek "Wat te verwachten wanneer je verwacht." Yoghurt bevat ook eiwitten, die u en uw baby gebruiken om te groeien nieuwe cellen en veel vitamines.

Probiotica

De bacteriën in yoghurt zijn ongevaarlijk voor de mens: ze kunnen niet leiden tot infectie. In feite is deze bacteriën daadwerkelijk helpen bij de spijsvertering en soms zijn zogenaamde "probiotica." Tijdens de zwangerschap vertraagt uw spijsverteringskanaal wilt verhogen de hoeveelheid voeding beschikbaar voor uw baby, Murkoff en Luc Maezelle uitleggen. Dit kan het verhogen van uw risico van constipatie, die uw risico van aambeien verhogen kan. Yoghurt eten helpt bij het regelmatig houden van uw spijsvertering.

Bezorgdheid

Er zijn twee soorten yoghurt te vermijden tijdens de zwangerschap. Ten eerste omdat uw immuun systeem niet zo functioneel als gewoonlijk, voorkomen dat yoghurt gemaakt met niet gepasteuriseerde zuivel, Drs. Michael Roizen en Mehmet Oz opmerking in hun boek "u: het hebben van een Baby." Deze yoghurt kan bevatten schadelijke bacteriën. Ten tweede, het vermijden van full-vet yoghurt en andere full-vet zuivelproducten: deze bronnen van zuivel hebben teveel verzadigde vetten, die hart-ongezond is en kan leiden tot overmatige zwangerschap gewichtstoename.

Overwegingen

Yoghurt is over het algemeen een goede aanvulling op uw dieet van de zwangerschap. Van een lage - of niet-vette zuivel bron, kan het helpen uw dagelijkse behoeften bieden voor eiwit en verschillende vitaminen en mineralen, en ook energie. Veel winkel koopt merken bevatten grote hoeveelheden toegevoegde suiker of glucosestroop, dus als je probeert om te voorkomen dat het verkrijgen van teveel gewicht tijdens de zwangerschap, je willen zou om te kopen van yoghurt en zoeten aan uw smaak met fruit of honing.


gerelateerde artikelen