Slim winkelen voor Arm Bandages

September 17

Arm pleisters zijn ontworpen om te stabiliseren verstuikingen en weke delen letsels. Ze zijn gemaakt om te omringen de onderarm, de bovenarm en de schouder oppervlak, en komen in roller, buisvormige en driehoekige vormen. Een roller arm bandage wordt meestal gebruikt voor dressings en ter ondersteuning van benadeelde ledematen. Deze stijl kan bestaan uit katoen, gaas, elastisch materiaal of linnen. Over het algemeen is een roller arm bandage gemaakt met een open weefsel aan zorg voor ventilatie en om te voorkomen dat druk wordt gelegd op de schade. Roller arm pleisters zijn normaal elastische, molding aan de vorm van je arm als u hen rond de ledemaat rollen. Dit soort pleister klopt voor het beveiligen van dressings en ondersteuning van verstuikingen. Crêpe arm pleisters een steviger ondersteuning bieden voor gewonde gewrichten. Buisvormige arm pleisters zijn ook goed voor het houden van dressings in plaats en ter ondersteuning van benadeelde gewrichten en zijn meestal gemaakt van een naadloze weefsel. Driehoekige arm pleisters zijn die Vouw in een driehoekige vorm moet worden gebruikt als een draagdoek ter ondersteuning van de arm of een dressing in plaats te houden.

What to Look For

Bij het kopen van een arm-verband is het belangrijk rekening te houden met het soort schade hebt en welke vorm best past bij het genezingsproces. Overleggen met uw arts om te bepalen als u de stijl van een roller in open geweven of crêpe, een buisvormige stijl of een sling moet dragen. Kijk voor arm pleisters die geen van tape die vasthouden gebruikmaken kan om de arm van haar, veroorzakend ongemak wanneer ze worden verwijderd. Buisvormige arm pleisters voorzien ingedeeld compressie van de schouder aan pols gebied, dat kan zorgen voor een perfecte pasvorm en sensatie voor specifieke verwondingen die ondersteuning nodig hebben.

Gemeenschappelijke valkuilen

Bij aankoop van een arm-bandage, bevatten een kunststof protector te plaatsen over het gebied tijdens het douchen of Baden. U zult willen houden van vocht uit de buurt van het gebied te allen tijde om genezing. Als u een arm verband op iemand plaatst, zorg ervoor dat u niet mager over van de gewonde persoon lichaam om dit te doen, maar liever werken van de ene kant van het lichaam. Houd de gewonde gebied ondersteund in dezelfde positie die zal zij in zodra de pleister is beveiligd. Controleer of het verband van de arm niet te strak zodat het niet met verkeer interfereert. Druk op de huid om ervoor te zorgen dat de kleur als onmiddellijk resultaat, dat is een teken dat de pleister is het verstrekken van de juiste hoeveelheid druk.


gerelateerde artikelen