Negatieve effecten van de kinderen in slaap vallen met muziek

September 10

Negatieve effecten van de kinderen in slaap vallen met muziek

Het klinkt misschien onschuldig--de drift van je kind af te laten naar dromenland op de vleugels van muziek afspelen-- maar voortdurend een beroep op bepaalde geluiden tot slaperigheid kan een paar nadelen. Terwijl u een bedtijd routine die het meest geschikt voor uw familie kiezen moet, zorg ervoor dat u begrijpt elke aantasting kunnen komen waardoor uw kind in slaap te vallen naar muziek elke avond.

Oude gewoonten slaap Hard

Muziek wordt vaak gebruikt als een manier om te kalmeren kinderen voor het slapen gaan en als het werkt voor uw kind, u zult waarschijnlijk schakelen de hulp van liederen elke nacht. Maar doen dus zou kunnen leiden tot een behoefte om te luisteren naar muziek om te slapen, waarschuwt het Australische verhogen kinderen netwerk. Het lijkt misschien niet als een big deal wanneer u thuis bent en hebben toegang tot apparaten en liedjes, maar als uw kind thuis--zeggen, een reis naar oma's--hij niet kundig voor slapen zonder zijn gewone routine zitten mei van het luisteren naar muziek eerst.

Muzikale headbangen

Als je "headbangen" en "music" in dezelfde zin hoort, zou kunnen je herinneren dat metaal concert dat je ging naar op de Universiteit. Maar als het gaat om baby's en kinderen, headbangen is de gewoonte dat sommige kinderen hebben van dreunend hun hoofd tegen vaste voorwerpen. Hebt u een kind dat zijn hoofd bangs, zult u merken het vaker bij het inslapen of bij het luisteren naar muziek, neemt nota van de University of Michigan Health System. Dat betekent headbangen kon worden verergerd wanneer je kleintje naar muziek luistert om in slaap vallen.

Sluimer Tardy

Tuurlijk, dat klassieke lied klinkt rustgevende nu, maar niet alle muziek is rustgevend genoeg om te helpen uw kind in slaap vallen en blijven in slaap. Problemen met volumeregeling en apparaten kunnen daadwerkelijk leiden tot een bijwerking--verstoord slaap. De Universiteit van Missouri-extensie waarschuwt dat het licht en de geluiden van muzikale apparaten--denk dat iPods en stereo-installaties--kan eigenlijk je kind wakker houden, terwijl schommelingen in volume kan ook een probleem. Als uw kind een kamer deelt, kunt u ook vinden dat een kind is vatbaar voor muziek voor het slapengaan, terwijl het verstoort of van een ander kind slaap vertragingen.

Alternatieve muziek

Als u hebt besloten dat muziek niet goed voor uw kind slaap routine, kunt u overwegen met behulp van een witte ruis machine plaats. Het is in wezen verdrinkt huishoudelijke geluiden en biedt een rustige slaap milieu voor je kindje zonder dat een van de valkuilen. Een witte ruis machine kunnen elk apparaat dat een constante, rustige geluid, zoals een ventilator, een stereo-installatie ingesteld op static of zelfs een app op uw smartphone maakt.


gerelateerde artikelen