Hydraterende havermout Remedies voor het gezicht

December 14

Hydraterende havermout Remedies voor het gezicht

In tegenstelling tot het populaire instant ontbijt eten is colloïdale havermout een FDA-gereglementeerde huid moisturizer die kan worden gekocht bij een apotheek of gezondheid winkel te beschermen. Biologische haver zijn verpulverd tot een fijn poeder dat water absorbeert. Deze moleculaire proces zorgt voor een melkachtig crème die kan worden toegepast op het gezicht of het lichaam als een moisturizer.

Eigenschappen van colloïdale havermout

Haver zijn een complexe graan. Ze hebben een hoge concentratie van zetmeel en bèta-glucan, die bijdragen tot het scheppen van een water-holding-barrière op het oppervlak van de huid, vergrendeling in vocht. Ze bevatten ook fenolen, die blokkeren UV-stralen van de zon en saponinen, die de huid reinigen. En de cellulose vezel, gevonden in haver kunnen maken verzachtend wanneer gecombineerd met water. Kortom, is colloïdale havermout van de natuur perfect lichaam wassen.

Hoe maak je een masker van havermout

Kunt u uw eigen colloïdale havermout hidratatie gezichtsmasker thuis met een blender en de volgende ingrediënten: 1/4 kop haver, 2 eetlepels yoghurt en 1 theelepel honing. De haver vermalen tot een fijn poeder en meng in de yoghurt en honing tot de combinatie een pasta maakt. Dit toepassen op het gezicht en laat het zitten gedurende 15 tot 20 minuten. Spoel met warm water en dep droog.

Havermout bad Remedies

Colloïdale havermout baden worden aanbevolen voor allerlei huidaandoeningen, zoals eczeem, waterpokken, zonnebrand en insectenbeten. Haver bevat een krachtige antioxidant die voorkomt de jeuk dat en de ontsteking die zijn gekoppeld aan deze maladies. Voor een snelle remedie van het huis, een schone sok vullen met haver en lopen warm bad water overheen totdat het bad vol is. Weken voor 20 tot 30 minuten. De sok houdt de haver uit maken van een puinhoop in uw bad of naar beneden de afvoer.

Havermout eten voor uw gezondheid

Hoewel minder effectief voor uw huid zijn er tal van voordelen aan het eten van havermout. Haver aan lagere cholesterol hebben bewezen, stimuleren het immuunsysteem, beschermen tegen hart-en vaatziekten, stabiliseren van de bloedsuikerspiegel, verlagen het risico op diabetes en borstkanker voorkomen. Havermout is ook natuurlijk laag in gluten en kan worden getolereerd door de meeste volwassenen en kinderen met coeliakie.


gerelateerde artikelen