Hoeveel calorieën moet ik consumeren om te bouwen spier & Burn Fat?

December 7

Hoeveel calorieën moet ik consumeren om te bouwen spier & Burn Fat?

Bij het wijzigen van uw lichaamsvorm en gewicht, hetzij door de spieropbouw of het verliezen van vet, zijn calorieën alles. Het aantal calorieën die je eet zal bepalen of u verliezen of gewicht winnen. Het probleem is, spieropbouw en tegelijkertijd vet verliezen is uiterst moeilijk en kan alleen worden gedaan op een kleine schaal, notities sterkte coach en voedingsdeskundige Marc Perry. Dus, je bent beter af eten van het juiste aantal calorieën om vet te verliezen terwijl het handhaven van de spier of bouw van spier terwijl vet winsten tot een minimum.

Calorieën voor gewicht onderhoud

De eerste stap bij het bepalen van hoeveel calorieën je nodig hebt is het berekenen van uw onderhoud-niveau. Dit is het nummer dat u nodig hebt, gebaseerd op uw huidige dagelijkse activiteitenniveau, om te houden van uw gewicht hetzelfde. Volgens de Harvard Medical School, dit komt overeen met ongeveer 15 calorieën per pond voor de gemiddelde matig actieve volwassen--ongeveer 2100 calorieën voor een persoon van 140-pond of 3.000 voor een 200-pond persoon. Als je zittend, moet u minder dan dit, en een zeer actief persoon zal meer nodig.

Een Focus op vet verlies

U wilt om vet te verliezen, verbruiken minder calorieën dan je verbrandt, waardoor eten minder dan uw onderhoud-niveau. Om 1 pond vet verlies, moet u een tekort van 3500 calorieën. Door het verminderen van uw inname onderhoud door 500 man per dag, verliest u 1 pond per week; doordat het door 1000 elke dag, zult u 2 pond per week verliezen.

Eten voor spieraanwinst

Spieropbouw vereist een overschot aan calorieën, wat betekent dat je moet eten boven het niveau van uw onderhoud. Dit geeft uw lichaam de energie die nodig is om te bouwen en repareren van spiercellen. Tijdens de fase van een spier-gebouw, kan u enkel 500 calorieën toevoegen aan uw onderhoud niveau of krijgen een beetje meer agressieve. Diëtist Christine Rosenbloom raadt te vermenigvuldigen met uw lichaamsgewicht in ponden 23,6 tot 27,3 te vinden van hoeveel calorieën je nodig hebt voor ballaststoffen up. Dit zou moeten resulteren in spiergroei, maar kan ook leiden tot ongewenste vet te krijgen, dus een conservatievere benadering kan beter. Om te voorkomen dat vet te krijgen wanneer ballaststoffen up, nauwlettend in de gaten houden op uw vooruitgang--als je consequent het verkrijgen van meer dan 2 tot 3 pond per maand of visueel het verkrijgen van vet, verminderen uw calorie-inname lichtjes. Bovendien, focus op voedzaam, hele voedselbronnen, versus calorierijke junkfood, om te voorkomen dat het verkrijgen van vet in plaats van spier.

Uitzonderingen op de regel

Voor de meeste mensen verliezen vet en tegelijkertijd het bereiken van spier is zo lastig en gebeurt zo langzaam dat het vasthouden aan slechts één doel een betere optie is. Voor bepaalde groepen mensen is beide op hetzelfde moment aan het doen echter een beetje makkelijker. Twee van deze groepen zijn degenen die nieuw aan opleiding of mensen terugkeren na een lang ontslag, zijn persoonlijke trainer Christian Finn merkt. Als u een van deze parameters past, overweeg dan beginnen door het eten van uw onderhoud calorie-inname en aanpassen afhankelijk van hoe je vooruitgang.


gerelateerde artikelen