Tea Tree zeep voor Acne

October 28

Tea Tree zeep voor Acne

Veel mensen dagelijks de strijd met acne en zoeken naar een veilige en efficiënte manier om het te behandelen. Het antwoord wellicht zo simpel zijn als het veranderen van de zeep die u op uw gezicht gebruikt zegt MayoClinic.com. Tea tree olie staat bekend om zijn capaciteiten voor de behandeling van een aantal huidaandoeningen, en het kan helpen bestrijden acne ook. Meer onderzoek moet worden gedaan voordat de tea tree olie kan worden aanbevolen als een behandeling met geneesmiddelen. Voordat u begint met het gebruiken van tea tree olie zeep om uw acne te behandelen, vraag het advies van uw zorgverzekeraar.

Acne uitgelegd

MayoClinic.com beschrijft acne als gevolg van de drie noodzakelijke voorwaarden van de huid. Eerst, werpt de huid cellen die de haarfollikels irriteren. Ten tweede, de huid produceert meer olie dan het zou moeten. En ten derde, de bacteriën opbouwen op de huid. Deze drie voorwaarden combineren om acne veroorzaken. Het kan worden weergegeven op verschillende manieren: door zwelling en draaien rood tot een puistje, of door zich een mee-eter of whitehead. Een van de meest effectieve natuurlijke behandelingen voor acne, volgens de site, is het gebruik van producten met tea tree olie.

Tea Tree olie gebruik

De website van de US National Library of Medicine, of USNLM, zegt dat tea tree olie wordt gebruikt bij de behandeling van acne; slechte adem; voetschimmel; allergische huidreacties; Schimmel nagel infecties; genitale herpes; roos; Methicilline-resistente staphylococcus aureus (MRSA) infectie; lijster; en om zich te ontdoen van luizen. Theeboom wordt het ook gebruikt voor de behandeling van wonden, mucositis, insectenbeten en steken, ontsteking, eczeem, koortsblaasjes en lichte brandwonden, volgens de website van het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, of MSKCC. Meer klinisch onderzoek moet plaatsvinden om te bewijzen de effectiviteit van tea tree olie voor deze doeleinden.

Onderzoek

Een onderzoek dat is gepubliceerd op de website van de PubMed.gov beschrijft studies om te bepalen welke kruiden behandelingen zijn het meest effectief bij de behandeling van huidaandoeningen. Tea tree olie bleek te zijn een van de kruiden die effectief waren bij de behandeling van acne.

Mogelijke bijwerkingen

Tea tree olie kan irritatie van de huid of allergische reactie veroorzaken bij sommige mensen, volgens de MSKCC. Inname van tea tree olie is giftig potentieel, dus bij de behandeling van uw acne mee, toepassen op de huid alleen. Borstvoeding geven vrouwen worden gewaarschuwd niet toe te passen van tea tree olie op de tepel, als gevolg van mogelijke schadelijke effecten op de baby. Zwangere vrouwen zijn ontmoedigd van het gebruiken van tea tree olie.

Potentiële interacties

Tea tree olie is beschikbaar in de zeepjes, crèmes, lotions en vele andere huid verzorgingsproducten. Met behulp van tea tree olieproducten kan verergeren droge huid veroorzaakt door benzoylperoxide, Retin-A, Accutane of salicylzuur behandelingen, zegt de USNLM. Het gebruik van tea tree olie te bespreken met uw apotheker of gezondheidszorg provider om ervoor te zorgen dat het geen schadelijke gevolgen voor u te hebben.


gerelateerde artikelen