How to Get Rid van Pukkels tijdens uw menstruele cyclus

October 1

How to Get Rid van Pukkels tijdens uw menstruele cyclus

De menstruatiecyclus van een vrouw is een normaal en gezond voorkomen dat elke maand gebeurt. Haar periode krijgen, betekent dat een vrouw lichaam naar behoren functioneert en dat ze niet zwanger. De menstruele cyclus omvat ook verschillende bijwerkingen, zoals depressie, vermoeidheid en acne. Het Amerikaanse Department of Health and Human Services stelt dat de hormonale schommelingen die zich tijdens de menstruele cyclus voordoen puistjes voor vele vrouwen veroorzaken. Goede skincare vóór, tijdens en na de menstruele cyclus kan helpen om zich te ontdoen van puistjes.

Stap 1

Het wassen van uw huid elke ochtend en elke avond met een zacht reinigingsmiddel. De Universiteit van Maryland Medical Center stelt dat als je je gezicht meer dan twee keer per dag wassen of gebruik een ruwe product schrobben, het acne erger kan maken. De Universiteit van Maryland Medical Center ook raadt alleen gezicht producten en make-up die olie-vrij en "niet-comedogeen," wat betekent dat deze producten zullen niet verstoppen poriën.

Stap 2

Praat met uw arts over de mogelijkheid van het nemen van geboortebeperking pillen. Volgens de Amerikaanse Department of Health and Human Services, kan geboortebeperking pillen helpen verminderen acne, vooral voor vrouwen die de neiging om acne voornamelijk rond hun menstruele cycli. Geboortebeperking pillen verminderen de hoeveelheid olie in de huid klieren en lager de androgeen hormoon, waardoor puistjes. Er zijn bijwerkingen geassocieerd met geboortenbeperkingspillen, zodat uw arts u helpen kan te bepalen of ze geschikt voor u zijn.

Stap 3

Actuele medicatie gebruiken ter voorkoming en behandeling van acne. Twee veelgebruikte medicijnen zijn retinoïden en benzoylperoxide. De Universiteit van Maryland Medical Center verklaart dat retinoïden zoals Retin-A room kan helpen door unclogging poriën zodat acne niet vormen. Benzoylperoxide gezicht wast en crèmes kunnen helpen door het uitdrogen van de huid zodat acne minder vaak vormt en sneller geneest.

Stap 4

Neem voedingssupplementen regelmatig om te voorkomen dat acne tijdens een bepaalde periode. De Universiteit van Maryland Medical Center stelt dat het mineraal zink acne, verminderen kan terwijl het aminozuur L-carnitine kan het verbeteren van de bijwerkingen die soms bij retinoid acne medicijnen optreden. Deze supplementen, wanneer genomen in doses aanbevolen door uw arts, kunnen verbeteren het uiterlijk van uw huid, vooral tijdens de menstruele cyclus.


gerelateerde artikelen