De beste oefeningen als je DDD voor L3 en L4

August 13

De beste oefeningen als je DDD voor L3 en L4

Degeneratieve schijf ziekte, of DDD, treedt op als onderdeel van het normale verouderingsproces. DDD, die een van de meer voorkomende oorzaken voor pijn in de onderrug, zorgt ervoor dat de schijven in de wervelkolom te verliezen sommige van hun demping. L3 en L4 zijn twee van de schijven in het lumbale gedeelte van de onderrug. Bepaalde oefeningen kunnen helpen de pijn veroorzaakt door DDD in het lumbale gebied te beperken.

Stabiliteit

Oefeningen die de stabiliteit van de onderrug verhogen kunnen helpen verlichten pijn in de onderrug. Ga op uw rug liggen en buig je knieën, dan heffen en neerlaten uw voeten lichtjes worden afgewisseld. Zodra u deze stap hebt beheerst, proberen alternatieve armen boven je hoofd te verhogen op hetzelfde moment. Een andere oefening gaat liggen op je buik en afwisselend tillen je benen uit de vloer iets zonder buiging van uw rug, dan verhogen de moeilijkheid door het verhogen van alternatieve wapens op hetzelfde moment. U kunt ook het uitvoeren van dit type van oefening op je handen en knieën of liggend op de bal van een oefening als je sterker.

Uitrekken

Rekoefeningen kunnen verhogen uw bereik van de beweging, maar kunnen ook het verhogen van uw risico voor schade in sommige gevallen, volgens de American Council on Exercise. Rekoefeningen zijn beste voor degenen die al hun stabiliteit hebben verhoogd. Enkele voorbeelden zijn de één knie aan borst stuk, de leugenachtige rekken van de hamstring, en, voor de meer gevorderde sporters, de heupflexor stretch en de piriformis rekken, waarbij één knie overschrijding boven de andere en dan trekken je knieën naar je borst.

Versterking van de

Als u al rugproblemen, wees voorzichtig met het doen versterkende oefeningen, zoals sommige van deze rugklachten kan verergeren. Begin oefeningen voor mensen die lijden aan pijn in de onderrug zijn hiel dia's, muur zit, hiel werpt, rechte been verhogingen en enkel pompen. Andere oefeningen om te proberen omvatten de kat om kameel pose, de birddog, curl-ups met een knie gebogen en de side bridge. Deze oefeningen helpen te sparen uw rug van het hebben van teveel druk zetten terwijl de versterking van de spieren in uw rug en uw core spieren.

Overwegingen

Altijd spreken met uw arts of fysiotherapeut voordat u begint met een trainingsprogramma. Hebt u DDD, uitvoeren van de oefeningen aanbevolen door uw arts of fysiotherapeut en eventuele nieuwe oefeningen toe te voegen aan uw fysiotherapeut toespreken. Sommige oefeningen kunnen moeilijk zijn ook, dus je kan nodig zijn om te werken aan hen.


gerelateerde artikelen