Wandel- en zandduinen in Saugatuck (Michigan)

July 29

Zelfs als gezien vanuit de ruimte, zijn het uitzichtpunt formaties voering van de oostelijke kust van Lake Michigan's indrukwekkend. Deze grote werken van de natuur bieden spannende avonturen van wandel- en exploratie in en in de buurt van Saugatuck, Michigan. Terwijl slechts 70.000 van Michigan's 275.000 hectare van Lake Michigan duinen zijn openbaar eigendom, outdoor enthousiastelingen genieten de Saugatuck gebied formaties op meerdere parken. Duin routes zijn zeer toegankelijk, maar verwachten te betalen voor park of parkeren.

Zoetwater duinen

Knuffelen kustlijn van het Lake Michigan's uit noordelijke Indiana naar het uiteinde van Michigan's Lower Peninsula, vertegenwoordigt de kust Duin systeem de meest dramatische natuurlijke functie van de staat. De torenhoge duinen, die werden gesmeed uit het verschuiven van gletsjers, rijden winden en beukende branding, het meest opvallende zoetwater Duin-systeem te maken op de planeet. Duin bossen die betrekking hebben op steile hellingen en open duinen bieden habitat diversiteit sheltering bedreigde en bedreigde vogel-en plantensoorten. Variërend van eenvoudig tot moeilijk wandelpaden doorkruisen het gedeelte van het systeem bekend als de Saugatuck duinen.

Staatspark duinen

Een 10-minuten rijden ten noorden van Saugatuck, de grotendeels primitieve 1000-acre Saugatuck Dunes State Park nodigt dag avonturiers. Het 300 hectare Saugatuck duinen natuurlijke gebied binnen de grenzen van het park bevat 200 feet hemelwaarts stijgende kustduinen. Vier gemarkeerde wandelroutes weven door de behouden, en twee aansluitende paden zorgen voor dagen durende hiking-avonturen op het systeem. Het strand, Livingston en Noord routes elke reeks 2,5 mijl, terwijl Zuid-Trail winden door het afgelegen en ongerepte landschap voor 5.5 mijl. Routes variëren van steil naar zachte beklimmingen. Een aantal beklimmingen maakt zuiden en Livingston routes de zwaarste van de wandelingen.

Mount Baldy

Mount Baldhead ovaal strand in Saugatuck zowel demonstreren de kust Duin-systeem en bieden mooie uitzichten. Overkant van de rivier van het centrum van Kalamazoo heeft oude kale, zoals het liefdevol genoemd, een duin van 282-stap klim met prachtige uitzichten op de haven en de omgeving. Ovaal Beach duinen knuffel een prachtig gouden zandstrand. Ovaal Beach Park verdiend eert van Conde Nast van "Traveler" tijdschrift, volgens de Saugatuck officiële stad website, voor het feit dat een van's werelds top 25 kusten.

Haven behouden

Saugatuck Harbor natuurgebied ligt ten zuiden van de Kalamazoo riviergeul. Toegang tot het domein van ovaal Beach Park. 173-acre duneland voorbehouden biedt rijke mogelijkheden voor wandelen, vogelen en natuur-studie. Het systeem van de route begint ten noorden van het parkeerterrein. Korte lussen totaal ongeveer 2 mijl bieden close-up uitzicht op de interdunal wetlands. Andere fascinerende habitats te onderzoeken omvatten open duinen, Duin bossen, grote meren marsh, 3.650 voeten van Lake Michigan kustlijn en hoefijzermeer en Kalamazoo rivier kusten.


gerelateerde artikelen