Voedsel te eten met congestieve hartproblemen & Diabetes

September 3

Voedsel te eten met congestieve hartproblemen & Diabetes

Hoewel de twee voorwaarden en congestieve hartproblemen, diabetes, klinken onafhankelijk en verschillend zijn, is de gemeenschappelijke link die beide voorwaarden ondersteunt wat de voeding betreft evenwichtige voeding. Congestieve hartproblemen optreden wanneer de congestie of vloeistof, de omloop van het bloed vanuit het hart beïnvloedt. Met diabetes, de hoeveelheid glucose in het bloed is uit balans en moet stabilisatie. Voedsel is van invloed op beide voorwaarden negatief of positief afhankelijk van de voedingseigenschappen en de kwaliteit van voedsel geconsumeerd.

Voedsel voor congestieve hartproblemen

Sommige voedingsmiddelen kunnen verstoppen voedsel terwijl anderen geen onnodige congestie produceren. De minste verstoppen voedsel omvat verse groenten zoals pompoenen, wortelgroenten, selderij, donker groene bladgroenten en groene salades. Sommige deskundigen, met inbegrip van auteur Elson Haas uit zijn boek, "Blijven gezond met voeding," suggereren dat "een vegetarisch dieet kan een gezonde stap voor degenen met een aantal congestieve problemen." Naast het zoeken naar minder verstoppen voedsel uit groenten, kunt u verhogen van de inname van verse en gefilterde water, kruidenthee en vers fruit. Elimineren van gefrituurd voedsel, rood vlees en zuivelproducten. Vervang de schadelijke, vette voedingsmiddelen met gezonde omega-3 vetten zoals die gevonden in lijnzaad en wild gevangen zalm en vis. Selecteer korrels ter bevordering van de gezondheid en energie zoals haver, hele granen, bruine rijst en gierst.

Voedingsmiddelen voor Diabetes

Groenten die niet met de niveaus van de glucose van het bloed op een negatieve manier interfereren omvatten groene groenten, rode en groene paprika, komkommer, selder, wortelen, tomaten en knoflook. Mager vlees zijn aanvaardbaar keuzes voor diabetes, evenals eiwit rijk voedsel zoals pinda's, magere kwark of ongezoete yoghurt en eieren, volgens Lavonne J. Dunne. Voor een diabetespatiënt dienen koolhydraten energie zonder de bloedsuikerspiegel in gevaar te brengen. Nadenken toevoegend kaneel aan haver, gries, bruine rijst en volkoren broodproducten. Noten zoals amandelen of walnoten, olijfolie, avocado's en zonnebloempitten bevatten omega-3 vetzuren, gezonde bronnen van vetten. Vermijd verzadigde vetten en gefrituurd voedsel. Aangenaam vruchten zijn goede voeding voor diabetes en inclusief verse aardbeien, frambozen, druiven, pruimen, peren en bananen.

Voeding voor beide voorwaarden

Voor beide voorwaarden, kies koolhydraten verstandig en Vermijd witte suiker, witte bloem en hoogst-verwerkte voedingsmiddelen. Goede keuzes voor gezonde koolhydraten bevatten brown rijstwafels of crackers met hommos, een appel, een plakje volkoren toast of een banaan. Peulvruchten, boekweit, gerst, linzen met zijn ook aanvaardbaar. Gerechten die zijn laag in vet en hoog in vezel zoals groenten met kikkererwten of couscous zijn slimme keuzes voor patiënten met congestieve hartproblemen of diabetes. Mager vlees en vis, zoals kip zonder vel, zonder been, koudwater, wild gevangen vis of mager Turkije, zijn hart-gezond voedsel. Mangosalsa of een op basis van tomaten salsa toevoegen aan vlees of vis voor extra voedingsstoffen en antioxidanten. Aardperen, spinazie, paardebloem greens en paddestoelen bevatten vitaminen en mineralen die ondersteuning bieden voor beide voorwaarden. Bruine rijst is aanbevolen, volgens Dr. Lisa Hark, samen met gestoomde groenten, zoals broccoli, en vers fruit keuzes voor het dessert, zoals bosbessen of mandarijnen.


gerelateerde artikelen