Oefeningen voor het slechte been verkeer

October 3

Oefeningen voor het slechte been verkeer

Voor mensen met slechte been omloop kunnen op één huizenblok lopen een zeer ontmoedigende taak. Slechte been verkeer wordt veroorzaakt door perifere slagader ziekte, een aandoening waarbij de aders in je benen worden verkleind of zelfs geblokkeerd van vette vorming van tandplak. Wanneer dit gebeurt, de stroom van bloed naar je benen wordt verminderd en de spieren worden beroofd van zuurstof. Hoewel het lijkt alsof de oefening schadelijke voor het slechte been verkeer zou zijn, is het aangetoond dat het tegendeel eigenlijk waar is. Oefening, in het bijzonder wandelen, heeft aangetoond dat verbetering van de doorbloeding en de symptomen bij mensen met slechte been omloop.

Studies

Personen met een slechte circulatie kunnen profiteren van een oefenprogramma dat omvat zowel wandelen als resistentie opleiding, volgens een studie van de 2009 gepubliceerd in the "Journal of the American Medical Association." De studie gevolgd 156 deelnemers met perifere slagader ziekte, zowel met als zonder pijn in het been tijdens het lopen. De deelnemers werden verdeeld over drie groepen--een wandelen, onderste extremiteit weerstand opleiding en controle groep. De loopband lopen cohort liep drie tot vijf keer per week gedurende 15 tot 40 minuten in de loop van 24 weken. Na voltooiing van de studie konden deze personen lopen gemiddeld 35.9 meter verder dan op basislijn. De personen in de weerstand opleiding cohort uitgevoerd sterkte opleidingsoefeningen voor 24 weken met inbegrip van been uitbreidingen, krullen hamstring, beenpres en squats. Aan het einde van de studie, werd hun wandeling-tijd verbeterd door twee minuten, alsook hun vermogen om te klimmen trappen. Loopafstand echter, toonde geen verbetering in deze groep.

Wandelen

Wandelen is vaak zeer moeilijk voor perifere slagader ziekte of PAD, patiënten, omdat het veroorzaakt pijn, kramp en vermoeidheid in de benen, het vaakst de kalveren. Volgens de vasculaire Disease Foundation zijn de individuen met beenpijn veroorzaakt door PAD kunnen lopen van de helft van de afstand van gezonde individuen. In feite, zijn velen kunnen lopen slechts één blok tegelijk als gevolg van pijn. De reden hiervoor is dat oefening uw lichaam behoefte aan zuurstof verhoogt. Wanneer de beenspieren zijn snakt naar zuurstof, ze pijnlijk of krappe, veel als een persoon een hartaanval pijn op de borst ervaart.

Wandelen is de gewenste vorm van oefening voor PAD omdat het bevordert de vorming van nieuwe bloedvaten in de benen, die op zijn beurt verbetert de doorbloeding, been pijn en oefening tolerantie. De Cleveland Clinic beveelt lopen drie tot vijf keer per week gedurende 30 minuten en vervolgens naar geleidelijk de duur van 60 minuten verhogen. Je moet blijven lopen, zelfs als u beenpijn ondervindt; Nochtans is het raadzaam om te stoppen met het uitoefenen als de pijn ernstig wordt.

Been uitbreidingen

Been uitbreidingen gericht op de spieren van de quadriceps, die zich op de voorkant van uw bovenbeen bevinden. Voor deze oefening moet u enkel gewichten, die kunnen worden gekocht bij uw lokale sportwinkel. Om te doen van deze oefening, wikkel de gewichten rond uw enkels. Zitten op een stoel of tafel. Breng langzaam je rechter voet tot aan je knie is volledig rechtgetrokken. Wacht een seconde en dan lager uw voet terug tot op de grond. Doen drie sets van 10 herhalingen op elk been.

Krullen hamstring

Deze oefening is gericht op de spieren van de hamstring, die te op de achterzijde van uw bovenbeen vinden zijn. Om te beginnen met deze oefening, wikkel de gewichten rond je enkels en staan naast een tafel of stoel voor evenwicht. Buig je rechterknie en breng langzaam je hiel omhoog naar je billen. Wacht een seconde en dan lager uw voet terug tot op de grond. Doen drie sets van 10 herhalingen op elk been.


gerelateerde artikelen