Spier activatie techniek vs. Trigger Point Therapy

July 22

Spier activatie techniek vs. Trigger Point Therapy

Uw spieren zijn van vitaal belang in de ondersteuning van normale lichaamsbeweging en oefening. Als u van spierpijn last of functie verminderde, kan behandeling verbeteren kwaliteit van leven, alsook verhogen uw spieren vermogen om goed te werken. Spier activatie technieken en trigger punt therapie zijn twee vormen van behandeling van de verschillende spier-omstandigheden. Raadpleeg uw arts voordat u ofwel.

Doel

Spier activatie technieken behandelen verschillende problemen dan de trigger punt therapie en de juiste keuze verhoogt de kans op succes het elimineren van uw conditie. Spier activatie technieken, ter verbetering van de spier onevenwichtigheden, kunnen algemene functie verbeteren. Het wordt ook gebruikt om te verlengen van de carrières van atleten die gebruik maken van dezelfde spiergroepen voor langere tijd. Daarentegen wordt trigger punt therapie, een vorm van alternatieve geneeskunde, gebruikt voor het verlichten van de pijn geassocieerd met knopen in je spieren.

Uitvoering

Spier activatie technieken en trigger punt therapie betrekken stimuleren van de betrokken spieren door een professioneel opgeleid in de specifieke behandeling. Tijdens de trigger punt therapie, trigger punten worden gemanipuleerd en gemasseerd in een systematische volgorde voor het verlichten van de pijn en het ongemak dat met strakke spieren optreedt, met inbegrip van die in uw rug en schouders. Spier activering technieken gebruikt een soortgelijke aanpak, in dat je verschillende spieren worden behandeld in een bepaalde volgorde. De theorie is dat je spieren, worden aangesloten op je zenuwstelsel, hoeft te werken in harmonie ter voorkoming van verminderde functie in bepaalde gebieden van uw lichaam. Met spier activering technieken, zijn spier problemen niet weg gemasseerd, maar eerder behandeld door middel van specifieke manuele therapie. Deze spieren met spier activering technieken werkt, kan u de therapeut te harmoniseren van je hele lichaam, verbetering van de functie van uw spieren als geheel.

Voordelen

Terwijl spier activering technieken en trigger punt therapie zijn ontworpen voor verschillende omstandigheden, zijn de voordelen vergelijkbaar. Zowel pijn en ongemak te verlichten en verbetering van de flexibiliteit en bereik van de beweging. Voortzetting van de behandeling kan het maken van uw spieren voelen losser en veranderlijker en voorkomen verzwarende oude verwondingen aan uw spieren en gewrichten. Beide soorten therapie kunnen het verbeteren van uw houding. Noch maakt gebruik van medicatie.

Kiezen

Het besluit om het gebruik van spier activering technieken of trigger punt therapie impliceert beoordeling van uw symptomen. Als u last van strakke spieren als gevolg van lange uren op de computer, hoofdpijn, rugpijn, stam verwondingen, mond pijn of heup pijn heeft, wellicht trigger point therapie de beste keuze. Als prestaties in een sport of training die u vaak hebt gedaan voor vele jaren is gedaald, kunnen spier activering technieken een betere keus zijn. Als uw flexibiliteit en de waaier van motie met de leeftijd afneemt, is er mogelijk spier activering technieken kunnen verbeteren van de problemen.


gerelateerde artikelen