How to Lose Weight zwemmen een mijl per dag

August 16

How to Lose Weight zwemmen een mijl per dag

Gewichtsverlies en zwemmen koppel nauw niet samen in de hoofden van mensen. Zwemmen is goed voor de totaal-body toning en cardiovasculaire oefening, hoewel het niet spiermassa, bouwen want het is een niet-gewicht-dragende oefening. Hoewel zwemmen niet van metabolisme verhogen kan zoals wegen te heffen, is het calorieën verbranden. Een neveneffect van het zwemmen van trainingen, potentieel lastige voor degenen die willen afvallen, is dat zwemmen atleten hongerig maakt. De eetlust boosts uit zwemmen optreedt met meer intensiteit dan die van lopen of fietsen, misschien door het koelend effect van water op het lichaam, zegt Alicia Kendig, MS, RD, geregistreerde diëtist in "Zwemmen voor gewichtsverlies," in een artikel van April 2008 verschijnen in "Zwemmer" magazine. Een mijl zwemmen neemt matig-snelheid zwemmers ongeveer 40 minuten. Combineren van sprint werk met langzame afstand werk houdt de stofwisseling omhoog in brand gestoken, en de zwemmer uit verveling.

Voorbereiding

Stap 1

Schrijf op een dieet en lichaamsbeweging plan. Start een dagelijks journaal Opmerking oefening voltooid en verbruikt per dag calorieën. Opzoeken en berekening dagelijkse calorie verbruik vereisten met behulp van rekenmachines beschikbaar op regering gezondheid websites, zoals MyFoodPyramid.com.

Stap 2

Noteer hoeveel calorieën per dag je consumeren moet om uw huidige gewicht. Aftrekken 500 calorieën van het getal. Dat is het aantal calorieën die je moet elke dag voor geleidelijke gestage weight loss eten.

Stap 3

Gewicht jezelf en noteer het nummer. Zoek online naar een Body Mass Index rekenmachine, vaak voorkomt op gezondheid overheidswebsites. BMI maakt gebruik van lengte en gewicht om gezonde versus overgewicht gewicht bereiken. Erachter wat het gezond gewicht bereik voor een persoon uw hoogte is met behulp van een BMI-index.

Stap 4

Uw index BMI vergelijken met die welke onder het gezonde bereik, meestal die tussen 18,5 en 24,9 vallen. Bepaalde BMI index rekenmachines, zoals vermeld op de website van de American Heart Association, is voorzien van variabelen zoals een atletische bouw. Noteer uw doel gewicht, en hoeveel ponden dat u moet verliezen om te bereiken.

Stap 5

Koop verse groenten en fruit. Koop hele granen zoals quinoa en bruine rijst. De korrels tevoren bereiden en in enkele porties verdelen. Gebruik van de individuele porties en opwarmen met porties groenten of magere eiwitten. Seizoen voedsel licht, verse kruiden en specerijen voor zout waar mogelijk vervangen.

Training

Stap 1

100 meter zwemmen in een gemakkelijk tempo en Let op de tijd die het duurt om te voltooien van de afstand. Gebruik het tempo klok bij het zwembad of een stopwatch om de tijd van de ronden. 100 meter snel zwemmen en Let op de sprint tempo.

Stap 2

10 x 100 m, elk op het interval van de gemakkelijk-tempo dat u getimede zwemmen. Zwemmen 5 X 100 m, bij de sprint tempo u getimed. Uitvoeren van een langzaam warm-down-ronde, en uitstappen van het zwembad. Het werk van de tweede dag, 5 X 100 m gemakkelijk te doen en 10 X 100 meter sprint tempo omkeren. Begin met het gemakkelijk tempo eerst, dan ken sprints.

Stap 3

Rugslag en schoolslag aan uitwerkt in de tweede week, toevoegen om te variëren van spier gebruik. De sprint sets voor freestyle, en swap schoolslag of rugslag voor freestyle in gemakkelijk sets, afwisselend tussen de drie stijlen, op verschillende dagen reserveren. Alle vrije slag zwemmen als je niet weet hoe rugslag of schoolslag uit te voeren.

Tips

  • Vervangen calorieën verbrand na het zwemmen door het eten van een vetarme snack, zoals een banaan of een eiwit-bar. Zwemmers ervaren vaak intense honger na training, dus houden van gezonde brandstof beschikbaar impuls junkfood consumptie vermindert.

gerelateerde artikelen